Gaspard Ulliel: Ο 37χρονος ηθοποιός νεκρός από ατύχημα σκι στις Άλπεις


Ο ανερχόμενος αστέρας Gaspard Ulliel πέθανε μετά από σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι σε ένα ατύχημα στο σκι στις Άλπεις. Το 37χρονο μοντέλο και ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση μετά το περιστατικό στο χιονοδρομικό κέντρο La Rosière στην περιοχή της Savoie την Τρίτη. Ο Ουλιέλ, γνωστός για την εμφάνισή του σε διαφημίσεις αρωμάτων Chanel καθώς και σε κινηματογραφικούς και τηλεοπτικούς ρόλους, υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι κατά τη συντριβή, σύμφωνα με το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο France Bleu. Ο σταρ, που έχει έναν πεντάχρονο γιο με το μοντέλο Gaëlle Piétri, μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ μετά τη φρίκη σύγκρουση. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν μπόρεσε να σωθεί και διαπιστώθηκε ο θάνατός του στις 4 το απόγευμα.

Η οικογένειά του επιβεβαίωσε τον θάνατό του σε δήλωση την Τετάρτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γάλλος ηθοποιός δεν φορούσε κράνος όταν έπεσε πάνω σε άλλο σκιέρ σε σημείο διάβασης στις πίστες. Το δεύτερο άτομο που εμπλέκεται δεν τραυματίστηκε σοβαρά και τώρα διεξάγεται έρευνα για το τραγικό δυστύχημα, ανακοίνωσε η εισαγγελία της Σαβοΐας. Ένας μάρτυρας της τραγωδίας φέρεται να είπε στους ανακριτές οι συνθήκες ήταν καλές και μη επικίνδυνες. Άλλοι ενήλικες είχαν επιλέξει να κάνουν σκι χωρίς κράνη. Σε μια δήλωση, η εισαγγελέας του Albertville Anne Gaches είπε: “Ο Gaspard Ulliel συγκρούστηκε με έναν άλλο σκιέρ στην κορυφή της μπλε διαδρομής που ονομάζεται Tetras. Μόλις είχε διακλαδιστεί προς τα αριστερά, προφανώς για να ενωθεί με τους φίλους του που ήταν στο τρέξιμο της Gellinotte”.

Πώς συνέβη το ατύχημα;

Μάρτυρες είπαν ότι οι δύο σκιέρ έπεσαν και οι δύο στο έδαφος. “Όταν έφτασε η βοήθεια, ο Gaspard Ulliel ήταν ακίνητος, αναίσθητος στο χιόνι. Ο άλλος σκιέρ δεν έπαθε τίποτα”, είπε. Οι αστυνομικοί του βουνού φέρονται να ανταποκρίνονται σε πολλαπλά ατυχήματα στην περιοχή τις τελευταίες ημέρες λόγω του σφιχτού χιονιού και του πάγου στις πλαγιές. Ο Ulliel πρωταγωνίστησε ως ο νεαρός Hannibal Lecter στο Hannibal Rising του 2007 και ο μεγιστάνας της μόδας Yves Saint Laurent στη βιογραφική ταινία Saint Laurent του 2014. Ήταν επίσης στην επερχόμενη σειρά της Marvel, Moon Knight και ήταν το πρόσωπο του ανδρικού αρώματος Chanel, Bleu de Chanel. Το πρώτο τρέιλερ για το Moon Knight κυκλοφόρησε μόλις την Τρίτη και θα κάνει το ντεμπούτο του στην υπηρεσία streaming Disney Plus στις 30 Μαρτίου.

Ο Ουλιέλ κέρδισε το Σεζάρ – το γαλλικό αντίστοιχο Όσκαρ – Α’ Ανδρικού Ρόλου το 2017 για το It’s Only the End of the World στο οποίο πρωταγωνίστησε δίπλα στη Marion Cotillard και τη Lea Seydoux. Είχε πάρει ήδη ένα Cesar το 2004 για τον πιο πολλά υποσχόμενο ηθοποιό μετά την εμφάνιση στο δράμα του Πρώτου Παγκόσμιου Πολέμου A Very Long Engagement μαζί με την Audrey Tautou. Ο Γάλλος πρωθυπουργός Ζαν Καστέξ οδήγησε τα αφιερώματα στον Ουλιέλ μετά το θάνατο του σταρ. Είπε: “Ο Γκασπάρ Ουλιέλ μεγάλωσε με τον κινηματογράφο και ο κινηματογράφος μεγάλωσε μαζί του. Αγαπούσαν ο ένας τον άλλον τρελά. Με βαριά καρδιά θα δούμε τώρα τις πιο όμορφες ερμηνείες του και θα συναντήσουμε αυτό το σίγουρο βλέμμα. Χάνουμε έναν Γάλλο ηθοποιό.”

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ