Βόμβα Γκιώνη για κύκλωμα πορνογραφίας με εμπλοκή Κυπρίων πολιτικών (vid)


Σοκ προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη σχετικά με το κύκλωμα Αθήνας – Θεσσαλονίκης – Κύπρου.

Ο κ. Γκιώνης φιλοξενήθηκε στο ΣΙΓΜΑ όπου ανέφερε ότι οι Αστυνομικές Αρχές της Κύπρου τον ενημέρωσαν ότι μόνο χθες των αναζήτησαν και δεν τον βρήκαν. «Θα αποστείλω με email όλα τα στοιχεία που έχω συλλέξει».

Επεσήμανε ότι έχει ονόματα στην ερεύνα του για άτομα που εμπλέκονται στο πραξικόπημα, αλλά για εμπλοκή σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. «Υπάρχει άνθρωπος που εμπλέκεται σε σκάνδαλο του Al Jazeera ο οποίος συγκαλύφθηκε».

Συμπλήρωσε ότι υπάρχουν γραφεία πορνογραφικής εταιρείας στην Κύπρο όπου συνδέεται με το Ντουμπάι. «Είμαστε πολύ κοντά να πιάσουμε επ’ αυτόφωρο τους εγκληματίες».

Παράλληλα ανέφερε ότι υπάρχει οικογένεια στην Κύπρο η οποία είναι η ίδια με γνωστή οικογένεια στην Ελλάδα και έχουν δικούς τους ανθρώπους στο πολιτικό σύστημα. Διευκρίνισε ότι υπάρχουν κοπέλες οι οποίες έχουν στοιχεία και σιγά σιγά δίνουν τα στοιχεία.

Ο κ. Γκιώνης ανέφερε ότι υπάρχουν και εμπλεκόμενοι επιχειρηματίες στο κύκλωμα. «Είναι ένας τεράστιος ιός που εξαπλώνεται και πάει παντού. Δημοσιογράφοι που δίνουν στοιχεία». Εξήγησε ότι άτομα γνωστά στην κυπριακή κοινωνία εμπλέκονται στην παιδική πορνογραφία. «Ο κόσμος της Κύπρου με στηρίζει και φοβάται για όλα αυτά. «Οι κύπριοι πολίτες δεν θέλουν τη διαφθορά στη χώρα τους», είπε.

Διευκρίνισε ότι έχει οπτικό υλικό για τη διακίνηση όπλων και ναρκωτικών. «Μέσα στη μέρα θα στείλω τα στοιχεία στις Κυπριακές αρχές», ανέφερε.

Επεσήμανε ότι είναι διαθέσιμος να ταξιδέψει στην Κύπρο για να καταθέσει.

«Τα ονόματα από την Κύπρο είναι συγκεκριμένα, σταθερά και επαναλαμβανόμενα».

Εξήγησε ότι έχει καταγεγραμμένα τρία ονόματα που αφορούν διάφορους χώρους της Κύπρου».

Την επιστολή του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη σχετικά με τις αναφορές του περί εμπλοκής Κύπρου σε κυκλώματα μαστροπείας, αναμένει η Αστυνομία.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι» ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, αναμένεται να παραληφθεί εντός της ημέρας η επιστολή, σημειώνοντας πως οι Αρχές μίλησαν μαζί του το πρωί.

Όταν λάβουμε την επιστολή θα δούμε το περιεχόμενο, θα το αξιολογήσουμε και θα προχωρήσουμε αναλόγως, είπε.

Εξήγησε πως η Αστυνομία προσπάθησε με πολλούς τρόπους να έρθει χθες σε επικοινωνία με τον κ. Γκιώνη, ωστόσο, δεν κατέστη δυνατό γιατί είχε πρόβλημα με το φωνοκιβώτιό του.

ΠΗΓΗ ΣΙΓΜΑ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ