HΠΑ: Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε σπίτι που «φιλοξενούσε» τουλάχιστον 100 φίδια


ΗΠΑ: Ένας άνδρας από το Μέριλαντ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του περιτριγυρισμένος από πάνω από 100 δηλητηριώδη και μη δηλητηριώδη φίδια, δήλωσαν αξιωματούχοι την Πέμπτη.

Η αστυνομία έσπευσε στο σπίτι του 49χρονου, μετά απο κλήση ενός γείτονα που ανέφερε ότι είδε τον άνδρα ξαπλωμένο στο πάτωμα χωρίς τις αισθήσεις του, ανακοίνωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Charles.

Άνδρες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής έφθασαν στο σημείο, όπου διαπίστωσαν τον θάνατο του άνδρα. Όπως είπε δεν υπήρχαν ενδείξεις βίας στο άψυχο σώμα του άνδρα. Η αστυνομία ανακάλυψε περισσότερα από 100 φίδια διαφόρων ποικιλιών μέσα στο σπίτι, των οποίων την ύπαρξη αγνοούσαν οι γείτονες.

Η υπηρεσία Ελέγχου Ζώων Charles County Animal Control εργάζεται για τη διάσωση των ερπετών με ειδικούς από τη Βόρεια Καρολίνα και τη Βιρτζίνια, ανακοίνωσε η αστυνομία. Η Τζένιφερ Χάρις, εκπρόσωπος της κομητείας Charles Animal Control, είπε στο τοπικό δίκτυο WUSA9, ότι το τμήμα είχε «εντοπίσει» πάνω από 125 φίδια. Και πρόσθεσε ότι οι γείτονες δεν πρέπει να ανησυχούν.

«Θέλω να διαβεβαιώσω την κοινότητα, [και] οποιονδήποτε ζει σε αυτή τη γειτονιά, ότι δεν έχουμε δει ότι κανένα από τα φίδια δεν ήταν σωστά ασφαλισμένο ή θα μπορούσε να έχει διαφύγει», είπε. «Ξέρω ότι οι άνθρωποι ανησυχούν αλλά σε αυτό το σημείο, δεν έχουμε αποκαλύψει ή προσδιορίσει ότι κανένα από τα φίδια στην πραγματικότητα δεν είχε ασφαλιστεί μετά τον θάνατο του άνδρα».

Ένας βιρμανικός πύθωνας, ένα από τα μεγαλύτερα είδη φιδιών, εγγενές στη νοτιοανατολική Ασία που ξεπερνούσε τα 4 μέτρα ήταν ο μεγαλύτερος «ένοικος» που εντοπίστηκε στο σπίτι του Μέριλαντ. Η Χάρις είπε ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη συλλογή φιδιών που είχε δει ποτέ ο επικεφαλής ελέγχου ζώων της κομητείας εδώ και πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ