Σχέση αμφιφυλοφιλία: Πώς είναι η σχέση με αμφιφυλόφιλο και πού πρέπει να δώσετε μεγαλύτερο βάρος;


Υπάρχει μια πρόσφατη έρευνα που διαπίστωσε ότι οι αμφιφυλόφιλοι άνδρες όχι μόνο είναι καλύτεροι εραστές, αλλά καταλήγουν να γίνουν καλύτεροι μπαμπάδες και σύντροφοι. Το να βγει μια γυναίκα ραντεβού με έναν αμφίφυλο είναι ακόμα ταμπού. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που οι αμφιφυλόφιλοι συχνά βιώνουν διακρίσεις και φανατισμό από τους δικούς τους συντρόφους και δεν είναι κρυφό ότι κοινωνικά, οι αμφιφυλόφιλοι θεωρούνται συχνά ως ανεπιθύμητοι σύντροφοι για τον λόγο ότι θεωρείται από κάποιους απίθανο να είναι ικανοποιημένοι σε μια σχέση σεξουαλικά. Γεγονός που βέβαια είναι εντελώς λανθασμένο.

Η αμφιφυλοφιλική επιλογή οδηγεί σε δυσκολίες όσον αφορά την εύρεση και την διατήρηση μιας υγιούς ρομαντικής σχέσης. Συνήθως οι επιπλοκές στη συνέχεια της σχέσης επιδεινώνονται από τις πολιτισμικές πεποιθήσεις. Συχνά οι αμφιφυλόφιλοι σε σχέσεις με άτομο διαφορετικού φύλου, κατηγορούνται ότι δεν μπορούν να παραμείνουν πιστοί λόγω του γεγονότος ότι θέλουν να έχουν και την επαφή με το ίδιο φύλο. Το κακό είναι ότι όταν βρίσκονται σε ομόφυλη σχέση, χαρακτηρίζονται ως λεσβίες, gay και διάφορα άλλα προσωνύμια. Δεν είναι λίγες οι φορές που γυναίκες που έχουν σχέση με αμφιφυλόφιλο αρνούνται να βγουν με τους φίλους του συντρόφου τους αλλά και με την οικογένεια του, γεγονός που δημιουργεί επίσης πολλές προστριβές στο ζευγάρι.

Πολλές είναι οι γυναίκες που ανέφεραν ότι οι αμφιφυλόφιλοι άνδρες σύντροφοί τους είναι εκπληκτικοί όσον αφορά τον σεξουαλικό τομέα και αυτό γιατί οι σύντροφοί τους είναι ανοιχτοί σε όλες τις σεξουαλικές προτάσεις και δεν διστάζουν να δοκιμάζουν ακόμα και καθημερινά καινούργια πράγματα. Η ευτυχία της γυναίκας σε μια τέτοια σχέση συχνά είχε να κάνει με το αν η γυναίκα ήξερε ότι ο σύντροφός της ήταν αμφιφυλόφιλος πριν εμπλακούν συναισθηματικά. Οι γυναίκες που γνώριζαν για την αμφιφυλοφιλία του συντρόφου τους στην αρχή της σχέσης ήταν σε πολύ καλύτερη θέση σε σχέση με αυτές που το έμαθαν μετά. Αντιθέτως οι άνδρες που μάθαιναν για την αμφιφυλοφιλία της συντρόφου τους δυστυχώς τείνουν να είναι βίαιοι συναισθηματικά και σωματικά.

Όλες σχεδόν οι πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι η αμφιφυλοφιλία τείνει να κάνει τον άνθρωπο συναισθηματικά πιο ασταθή αλλά ταυτόχρονα τον κάνει πιο τρυφερό και κατανοητικό στις σχέσεις του. Σε όλων των ειδών τις σχέσεις όπως και στην σχέση με αμφιφυλόφιλο, η ειλικρίνεια παίζει ένα από τους σημαντικότερους ρόλους για το μέλλον της. Γι’ αυτό φροντίστε να είστε ειλικρινής και αν κάτι αξίζει θα το δείξει το μέλλον!

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ