Bιασμός στη Θεσσαλονίκη: Στη ΓΑΔΘ ο άνθρωπος που προσκάλεσε την Γεωργία στο πάρτι της φρίκης


Στο αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Μ.Π. ο άνδρας που κάλεσε την 24χρονη Γεωργία Μπίκα στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι, σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, το οποίο κατέληξε στον βιασμό της νεαρής κοπέλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, αστυνομικοί της Υποδίευθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος προσήγαναν τον νεαρό προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση χωρίς να αποκλείεται η προσαγωγή να μετατραπεί σε σύλληψη.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται την ώρα που η Γεωργία Μπίκα βρίσκεται στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης δίνοντας νέα κατάθεση στην ανακρίτρια για την υπόθεση του βιασμού που υπέστη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Η 24χρονη εξηγεί με κάθε λεπτομέρεια όλα αυτά που συνέβησαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ενώ παράλληλα παρουσιάζει την απομαγνητοφώνηση τηλεφωνικών συνομιλιών καθώς και τα μηνύματα που αντάλλαξε το μοιραίο βράδυ με τον διοργανωτή του πάρτι.

Σήμερα αναμένεται επίσης να καταθέσουν στην ανακρίτρια ακόμη τρεις μάρτυρες έπειτα από την «χιονοστιβάδα» πληροφοριών που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες, με αποτέλεσμα να ενωθούν τα κομμάτια του περίπλοκου παζλ και να καλυφθούν τα κενά της πολύκροτης υπόθεσης ομαδικού βιασμού της 24χρονης.

Συγκεκριμένα, θα καταθέσει η 17χρονη φίλη της που τη συνόδευσε στο πάρτι, ο εργοδότης της, ο οποίος αναμένεται να καταθέσει για όσα προηγήθηκαν προτού η ίδια πάει στο πάρτι, όπως επίσης και ένας φίλος του με τον οποίο πήγαν μαζί στο ξενοδοχείο όταν τους τηλεφώνησε το πρωί ανήμερα Πρωτοχρονιάς.

Γεωργία Μπίκα: «Να μιλήσουν όλα τα κορίτσια»

Νωρίτερα η Γεωργία βρέθηκε στο ΑΤ Λευκού Πύργου προκειμένου να καταθέσει για την παράλληλα έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά τη φραστική επίθεση που φέρεται να δέχθηκε από τον συνήγορο του 27χρονου κατηγορούμενου όταν η ίδια πήγε να καταγγείλει τον βιασμό της.

Βγαίνοντας από το ΑΤ Λευκού Πυργου η 24χρονη ζήτησε «να μιλήσουν όλα τα κορίτσια, ώστε να μπορέσουν να σταματήσουν τέτοιου είδους καταστάσεις, όποια κοπέλα έχει τέτοιο αντίστοιχο περιστατικό, να βγει και να μιλήσει».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ