Ομορφιά εσώρουχα: Έξυπνα tips για να δείχνετε υπέροχη “εσωτερικά”


Τα εσώρουχα είναι συνήθως ένας πολύ συναρπαστικός τύπος ρούχων για να ψωνίσεις. Αλλά αν επιλέξεις το λάθος ζευγάρι για το σώμα σου, τότε όλα θα μοιάζουν “ξένα” πάνω σου. Κανείς δεν θέλει να νιώθει τα εσώρουχά του να τσιμπάνε, να κρεμούν, να κυλιούνται ή να τα σηκώνουν όλη μέρα λόγω κακής εφαρμογής. Το να βρεις άνετα εσώρουχα δεν είναι δύσκολο αρκεί να πετύχεις τη σωστή εφαρμογή και να επιλέξετε ένα καλό ύφασμα. Είτε αγοράζετε ανδρικά είτε γυναικεία εσώρουχα, η γνώση του σωματότυπου σας βοηθάει πολύ.

Μετρήστε τη μέση και τους γοφούς σας

Θα μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο μέγεθος για τα εσώρουχά σας σε όλες τις επωνυμίες, εάν γνωρίζετε τις μετρήσεις της μέσης και των γοφών σας . Χρησιμοποιήστε μια μεζούρα για να μετρήσετε τη μέση και το πιο γεμάτο μέρος των γοφών σας, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το πιο άνετο νούμερο για το δικό σας σώμα. Κρατήστε τη μεζούρα παράλληλα με το έδαφος όταν μετράτε τους γοφούς σας. Είναι καλή ιδέα να μετρήσετε τη μέση και τους γοφούς σας δύο φορές για να βεβαιωθείτε ότι έχετε την ίδια μέτρηση και τις δύο φορές. Μόλις τα μετρήσετε, μπείτε στις πληροφορίες μεγέθους στην σελίδα που θα αγοράσετε τα εσώρουχά σας και εξασφαλίστε τη σωστή εφαρμογή. Εάν οι μετρήσεις σας είναι διαφορετικές στη δεύτερη προσπάθεια, μετρήστε τις και τρίτη φορά για να είστε απόλυτα σίγουρη.

Ψάξτε για σταθερό ελαστικό εσώρουχο

Κανείς δεν θέλει να τραβάει τα εσώρουχά του όλη μέρα για να μην γλιστρήσουν ή πέσουν κάτω. Επιλέξτε εσώρουχα που έχουν σταθερό λάστιχο στη μέση για να ξέρετε ότι θα μείνουν στη θέση τους ακόμα και σε έντονη δραστηριότητα.

Ψάξτε για βαμβακερά εσώρουχα

Το βαμβάκι είναι βασιλιάς των εσωρούχων ιδιαίτερα αν προτιμάτε τα άνετα εσώρουχα γιατί αφήνουν το σώμα να αναπνέει. Αυτό σημαίνει ότι η υγρασία δεν θα παγιδευτεί στο ύφασμα, έτσι τα εσώρουχά σας δεν θα ιδρώνουν τόσο πολύ και δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε τόσο πολύ για μολύνσεις από βακτήρια και μύκητες. Τα βαμβακερά εσώρουχα είναι επίσης λιγότερο πιθανό να προκαλέσουν τριβή ή εξανθήματα.

Ακολουθήστε όλες τις παραπάνω συμβουλές και σίγουρα θα δείχνετε φοβερά ελκυστική και σαγηνευτική με τα καινούργια σας εσώρουχα!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ