Γαλλία: Κανίβαλος δραπέτευσε από το ψυχιατρείο και επιτέθηκε σε γυναίκα


Ο «κανίβαλος από τα Πυρηναία» δραπέτευσε από κλινική και επιτέθηκε σε γυναίκα

Ένας άνδρας δραπέτευσε από ψυχιατρική κλινική και επιτέθηκε σε μια ηλικιωμένη γυναίκα σε έναν δρόμο της Τουλούζης, στη νοτιοδυτική Γαλλία. Η εισαγγελία ανακοίνωσε σήμερα ότι ένας κάτοικος κατάφερε να καθυποτάξει τον άνδρα απειλώντας τον με όπλο το βράδυ της Τετάρτης.

Ο ψυχικά ασθενής εκμεταλλεύτηκε την έλλειψη προσοχής του προσωπικού για να δραπετεύσει από την ψυχιατρική κλινική. Στη συνέχεια χτύπησε με ένα κλομπ την 72χρονη γυναίκα και την έριξε στο έδαφος σε μια γειτονιά της πόλης. Ο άνδρας τώρα έχει τεθεί υπό έρευνα για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ανέφερε η εισαγγελία.

Για τον άνδρα, που περιγράφεται ως «κανίβαλος από τα Πυρηναία», οι Αρχές εξαπέλυσαν εντατικό ανθρωποκυνηγητό μετά την απόδρασή του από την κλινική. Ο άνδρας ερευνάτο από τις Αρχές για δύο φόνους και ως ύποπτος για κανιβαλισμό το 2013. Δικαστήριο το 2016 έκρινε τον πρώην στρατιώτη παράφρονα και αποφάσισε τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρική πτέρυγα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του, ο νεαρός άνδρας ισχυρίζεται ότι άκουγε φωνές εκείνη την ώρα που του έδιναν εντολή να διαπράξει το έγκλημα. Μετά μια αποστολή στο Αφγανιστάν, ο άνδρας υπέφερε από διαταραχή μετατραυματικής καταπόνησης (PTSD) και παρανοειδή διαταραχή προσωπικότητας.

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ