Νομοσχέδιο Ουάσιγκτον: Επιδιώκει να ποινικοποιήσει τη χρήση ή την πώληση πλαστών καρτών εμβολίων


Νομοσχέδιο Ουάσιγκτον: Οι παραβάτες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ποινή φυλάκισης 5 ετών και να πληρώσουν πρόστιμο 10.000 $ Ένας νομοθέτης στην πολιτεία της Ουάσιγκτον θέλει να καταστήσει έγκλημα τη χρήση ή την πώληση πλαστής κάρτας εμβολιασμού για την COVID-19. Το Northwest News Network αναφέρει ότι το μέτρο, που χρηματοδοτείται από τον Δημοκρατικό γερουσιαστή Jesse Salomon της Shoreline, θα καθιστούσε πλημμέλημα τη χρήση πλαστού ή παραποιημένου εγγράφου εμβολιασμού για την COVID-19.

Θα το καθιστούσε επίσης κακούργημα κατηγορίας Γ που τιμωρείται με έως και πέντε χρόνια φυλάκιση και πρόστιμο 10.000 $ για την πώληση ή τη μεταφορά ψευδών καρτών εμβολίου για την COVID-19.

Η πολιτεία της Νέας Υόρκης έχει παρόμοιο νόμο για τα βιβλία.

Η κομητεία King, η πολυπληθέστερη πολιτεία, απαιτεί απόδειξη εμβολιασμού ή αρνητικό τεστ για φαγητό σε μπαρ και εστιατόρια ή για είσοδο σε χώρους όπως γυμναστήρια και θέατρα.

Σε όλη την επικράτεια, απαιτείται επαλήθευση εμβολιασμού ή αρνητικό τεστ για να παρακολουθήσετε μεγάλες συγκεντρώσεις σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ