«Άρωμα» νύχτας… βλέπει η ΕΛ.ΑΣ. πίσω από τους πυροβολισμούς στη Βούλα


Θρίλερ με πυροβολισμούς στη Βούλα: Τσακώθηκαν σε φούρνο με όπλα και μαχαίρια

«Άρωμα νύχτας» έχει σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. η υπόθεση με τους πυροβολισμούς με τρεις τραυματίες, έξω από φούρνο, στην οδό Ερμού στη Βούλα. Το περιστατικό χαρακτηρίζεται σοβαρό και αυτός είναι και ο λόγος που την έρευνα τελικά ανέλαβε το τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο από τους τραυματίες που μετέβησαν στο «Ασκληπιείο» της Βούλας είναι σεσημασμένοι για ναρκωτικά. Ακόμα μεγαλύτερο ερευνητικό ενδιαφέρον ωστόσο παρουσιάζει το γεγονός ότι έχουν συγκεντρωθεί από την αστυνομία πληροφορίες στο σημείο του αιματηρού περιστατικού βρίσκονταν άτομα που φέρονται να δραστηριοποιούνται στον χώρο της νύχτας.

Πρόκειται για άτομα που έχουν μπει στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας στο παρελθόν ως πιθανά μέλη ομάδων της νύχτας. Αστυνομικές πηγές προσθέτουν ότι ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί η αιτία της συμπλοκής, ενώ εκτιμάται ότι τα άτομα που συνεπλάκησαν γνωρίζονταν μεταξύ τους. Στο επεισόδιο συμμετείχαν τουλάχιστον τέσσερα άτομα από δύο διαφορετικές ομάδες ενώ τα περισσότερα εξ αυτών έχουν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας μέσω της οποίας η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να ταυτοποιήσει τους δράστες.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ