Πανεπιστήμιο Temple: Ενισχύει τους κανόνες για την κάλυψη του προσώπου, από τη Δευτέρα


Πανεπιστήμιο Temple: Οι μαθητές θα πρέπει τώρα να φορούν χειρουργική μάσκα πολλαπλών επιπέδων, διπλή μάσκα ή μάσκα KN95 Το Πανεπιστήμιο Temple δεν θα επιτρέπει πλέον στους φοιτητές να φορούν μόνο υφασμάτινες μάσκες όταν επιστρέψουν στην πανεπιστημιούπολη τη Δευτέρα. Το πανεπιστήμιο της Φιλαδέλφειας άλλαξε την καθοδήγηση της μάσκας εν μέσω της αύξησης της παραλλαγής όμικρον. Οι μαθητές θα πρέπει τώρα να φορούν χειρουργική μάσκα πολλαπλών επιπέδων, διπλή μάσκα ή μάσκα KN95, ανέφερε το FOX 29 της Φιλαδέλφειας.

“Για να εμπλακούμε σε ό,τι είναι πιο σημαντικό για εμάς και να επωφεληθείτε από τη ζωή στην πανεπιστημιούπολη στο Temple, πρέπει να συνεχίσουμε να διατηρούμε την υγεία, την ευεξία και την ασφάλειά μας ως ύψιστη προτεραιότητα”, δήλωσε ο Olan Garrett, αναπληρωτής αντιπρόεδρος για θέματα φοιτητών σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα του πανεπιστημίου.

Η μάσκα KN95 είναι η καλύτερη μορφή προστασίας για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, σύμφωνα με νέες συστάσεις από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ.

Το Temple πιέζει επίσης τους μαθητές να κάνουν εξετάσεις αμέσως μετά την επιστροφή τους στην πανεπιστημιούπολη για το εαρινό εξάμηνο και να λάβουν τις ενισχυτικές τους βολές.

“Όλοι οι μαθητές ανεξαρτήτως κατάστασης εμβολιασμού ενθαρρύνονται έντονα να κάνουν εξετάσεις τις 48 ώρες αμέσως πριν από την επιστροφή τους στην πανεπιστημιούπολη για να αποφύγουν την πιθανότητα να βγουν θετικοί μετά την άφιξη”, είπε ο Garrett.

“Οι κατ’ οίκον εξετάσεις θα γίνονται δεκτές ανεβάζοντας μια φωτογραφία του αποτελέσματός σας στο Patient Health Portal.

Εάν δεν μπορείτε να υποβληθείτε σε εξετάσεις πριν από την άφιξή σας, όλοι οι φοιτητές θα πρέπει να υποβληθούν σε τεστ COVID-19 εντός 24 ωρών μετά την άφιξη στην πανεπιστημιούπολη”.

Το Temple προσφέρει περιορισμένη προμήθεια μασκών KN95 σε φοιτητές σε διάφορες τοποθεσίες στην πανεπιστημιούπολη, ανέφερε το FOX 29. Το πανεπιστήμιο είχε ανακοινώσει πριν από τα Χριστούγεννα ότι τα μαθήματα θα πραγματοποιούνταν ουσιαστικά μέχρι τις 21 Ιανουαρίου για να βοηθήσουν στην καταπολέμηση του κορωνοϊού και των παραλλαγών του, ανέφερε ο σταθμός. Το Temple αργότερα καθυστέρησε την ημερομηνία μετεγκατάστασης των φοιτητών για το εαρινό εξάμηνο μέχρι τις 22 Ιανουαρίου.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ