Όταν θέλουμε να μιλήσουμε για την πιο υπερτουμπανιασμένη κρέπα των Δυτικών προαστίων, μιλάμε μόνο γι’ αυτή!


Ποιος δεν αγαπάει τις κρέπες; Ποιος δεν θέλει όταν τον πιάνουν λιγούρες να τσακίσει μια κρέπα γεμάτη λευκή ή κλασική nutella; Ποιος δεν θέλει να νιώσει να στάζει από το χειλάκι του η nutella την ώρα που τα δόντια λογκάρουν την πιο αγαπημένη μπουκιά; Και ποιος τελικά ζει και κινείται στα δυτικά προάστια και δεν ξέρει τις κρέπες του The Twins Inspiration;

Να μην σας κουράζω. Η απάντηση σε όλα είναι ΚΑΝΕΙΣ!

Κανείς δεν μισεί τις κρέπες. Κανείς όταν τον πιάνουν γλυκές λιγούρες δεν φαντασιώνεται μόνο κρέπα. Κανείς δεν έχει φάει κρέπα και δεν του έτυχε να ξεφύγει η ζεστή nutella από το χειλάκι του. Και τέλος κανείς από όσους ζουν και κινούνται στα δυτικά προάστια δεν θα σου πει ότι δεν ξέρει τις κρέπες του The Twins Inspiration!

21+ χρόνια στο ίδιο σημείο είναι αυτά

Όταν ο Νίκος και ο Γιάννης ή ο Γιάννης και ο Νίκος ξεκίνησαν το μαγαζί τους στη γωνία των οδών Αίαντος και Έκτωρος στο Ίλιον, λίγοι ήταν εκείνοι που ήξεραν τι σημαίνει κρέπα. Με πολύ προσωπική εργασία, μεγάλο αγώνα και κρέπες που πραγματικά είναι τίγκα στο υλικό είτε αυτή είναι αλμυρή είτε γλυκιά, η φήμη του μαγαζιού -που δεν έκλεισε ποτέ από τότε αφού είναι 24 ώρες ανοικτό- εξαπλώθηκε σε όλο το Λεκανοπέδιο.

“Παρέλαση” κάθε βράδυ για την εκρηκτική κρέπα των The Twins Inspiration

Το θετικό σε αυτό το κατάστημα είναι ότι από τέλη Απριλίου που ανοίγει ο καιρός και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου που “κρατάει” ο πεζόδρομος της Αίαντος είναι γεμάτος με τραπεζάκια και πιάτα με δεκάδες κρέπες. Από το The Twins Inspiration περνούν από celebrities, 50αρηδες, 40αρηδες, 30αρηδες, 20αρηδες μέχρι και 16άρηδες που θέλουν να “χτυπήσουν” την αχτύπητη κρέπα του Ιλίου!

Και φυσικά, από νωρίς κάθε απόγευμα μέχρι τα άγρια ξημερώματα, 7 ημέρες την εβδομάδα, γίνεται ένα λαϊκό προσκύνημα για την κρέπα τους!

Κρέπα απλά ή βραβευμένη κρέπα; Τα Best Greek Food Awards™ την έβγαλαν ως την κορυφαία της περιοχής

Λίγο πριν το The Twins Inspiration γίνει… 21 ετών ήρθε και η βράβευση από τα Best Greek Food Awards™ ως η κορυφαία κρεπερί της περιοχής (και όχι μόνο). Όσοι διαβάζετε αυτή τη στιγμή το άρθρο και ξέρετε το μαγαζί, γνωρίζετε γιατί! Γιατί αυτή η κρέπα απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…

Που θα βρείτε την επιχείρηση:

Περιοχή: Ίλιον Αττικής

Διεύθυνση: Αίαντος 103, 131 22

Τηλ.: 210 26 35 602

Delivery: ΟΧΙ

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα – Κυριακή: 24ωρο

Κατηγορία βράβευσης 2018: ΚΡΕΠΕΡΙ

Site: 

Facebook page: The Twins Inspiration


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ