Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Προβλήματα από το πρωί στον Ηλεκτρικό


Βλάβες σημειώθηκαν σε συρμούς του Ηλεκτρικού τις ημέρες της κακοκαιρίας με αποτέλεσμα ακόμα και σήμερα να «παλεύουν» για την αποκατάστασή τους

Καθυστερήσεις στα δρομολόγια έχουν προκαλέσει οι συσσωρευμένες βλάβες που σημειώθηκαν σε συρμούς τις ημέρες της κακοκαιρίας, όπως και στη Γραμμή 1 του Μετρό (Ηλεκτρικός).

Τα προβλήματα αυτά αφορούν σε μεγαλύτερες χρονοαποστάσεις στη συχνότητα των δρομολογίων και, όπως επισημαίνει στη σχετική ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ., γίνονται συνεχείς προσπάθειες για την αποκατάσταση των βλαβών και την ομαλοποίηση των δρομολογίων.

Ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ σχετικά με τις καθυστερήσεις στη γραμμή 1 λόγω πολλών βλαβών

«Η ΣΤΑ.ΣΥ. ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού, για τα προβλήματα που καταγράφονται από το πρωί στην κυκλοφορία στη Γραμμή 1 του Μετρό. Οι μεγαλύτερες χρονοαποστάσεις στη συχνότητα των δρομολογίων, οφείλονται στις συσσωρευμένες βλάβες, που σημειώθηκαν σε συρμούς τις ημέρες της κακοκαιρίας, καθώς ήταν επιτακτική η κίνησή τους στο δίκτυο επί 24ωρου βάσης, προκειμένου αυτό να παραμείνει ανοιχτό, σε συνδυασμό με την αδυναμία προσέλευσης εργαζομένων της εταιρείας στην τεχνικοεπισκευαστική βάση. Γίνονται συνεχείς προσπάθειες για την αποκατάσταση των βλαβών και την ομαλοποίηση των δρομολογίων».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ