Η γη της ελιάς 30/1: Τι θα παρακολουθήσουμε την Κυριακή [vid]

Στο επεισόδιο της Κυριακής (30/1) της σειράς του MEGA, “η Γη της Ελιάς“, θα δούμε πως: ο Δημήτρης προσπαθεί να ψαρέψει τον Ιάκωβο. Να μάθει τις προθέσεις του απέναντι στην Αθηνά. Εκείνος τον διώχνει κακήν κακώς από το σπίτι του. Οι καβγάδες ανάμεσα στον Λυκούργο και τη Μέλπω δεν λένε να κοπάσουν. Παράλληλα η Ισμήνη μάταια προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα.

Σε τεντωμένο σχοινί, όμως, βρίσκεται και η σχέση του Στέφανου με τη Μυρτάλη, καθώς εκείνη δεν μπορεί πλέον να διαχειριστεί την υπερπροστατευτικότητά του απέναντι στην Αρετή. Ο Φίλιππος και η Βασιλική προετοιμάζονται για την έλευση του μωρού, ενώ η Άννα προθυμοποιείται να γίνει νονά.

Η Ιουλία δείχνει να έχει πάρει σοβαρά το νέο της πόστο στο ελαιοτριβείο και ο Κουράκος την καμαρώνει. Ο Θεοδόσης ετοιμάζεται να αγοράσει ένα υπερπολυτελές σπίτι στο όνομα της Μαργαρίτας, ενώ ταυτόχρονα κάνει κινήσεις για να στελεχώσει την ταβέρνα. Η Μαργαρίτα δυσκολεύεται να προσαρμοστεί σε όλες αυτές τις αλλαγές, όμως συγκινείται από τις πράξεις του.

Ταυτόχρονα, ενημερώνει τον Κουράκο για την εξαφάνιση ενός αστέγου και τον παρακαλά να τη βοηθήσει με τον εντοπισμό του. Η Αθηνά και ο Ιάκωβος πηγαίνουν στο Σούνιο, και η Μαρία δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της για τη γνωριμία.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου
Παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός
Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας, Ιζαμπέλλα Φούλοπ
Guest: Μαρία Φιλίππου
Και οι:

Στέλα Φυρογένη
Στέφανος Κυριακίδης

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Guest star, Μάρω Κοντού
Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2021

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου:

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ