Μυριέλλα Κουρεντή Survivor: Καταφέρνει και εκνευρίζει δύο ολόκληρες ομάδες η ηθοποιός [trailer]

Αύριο το βράδυ ξεκινάει ακόμη μία εβδομάδα με Survivor. Μετά την αποχώρηση του Θανάση Βισκαδουράκη από την ομάδα των Διάσημων, οι Μαχητές φαίνονται πιο ενισχυμένοι από τους Κόκκινους. Ωστόσο, τα δεδομένα αλλάζουν πολύ γρήγορα στο reality επιβίωσης. Εν τω μεταξύ, η Μυριέλλα Κουρεντή καταφέρνει να εξοργίσει τόσο τους συμπαίκτες της, όσο και τον Γιώργο Κατσαούνη από την απέναντι ομάδα. Φαίνεται πως δεν εμμένει στις απόψεις της, αφού διαρκώς αλλάζει γνώμη και μιλάει για διαφορετικά πράγματα κάθε φορά. Ακόμα και μέσα από το γράμμα που του έδωσε, ο Τσακατσούκας αναγνωρίζει πως η Μυριέλλα είναι πού συγχυσμένη και δεν μπορεί να την εμπιστευθεί. Παράλληλα, το Σάββατο ξεκινά ο πρώτος αγώνας ασυλίας και η αδρεναλίνη εκτοξεύεται στα ύψη.

Μυριέλλα Κουρεντή Survivor: Οργή από παντού

Φαίνεται πως η νεαρή ηθοποιός Μυριέλλα Κουρεντή έχει εξοργίσει όλο τον κόσμο. Δεν πείθει πια για τις προθέσεις της και ιδιαίτερα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βγαίνει έξω φρενών με τις πράξεις της. Ωστόσο, η ίδια η Μυριέλλα δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει και γιατί έχει προκληθεί όλος αυτός ο ντόρος γύρω από το όνομά της. Κανείς όμως δεν την αφήνει να δικαιολογηθεί. Έχει περάσει προ πολλού η περίοδος χάριτος και πλέον όλοι είναι δυσαρεστημένοι με τον τρόπο που η ηθοποιός συμπεριφέρεται κατά την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο. Θα δείξει ο χρόνος αν μπορέσει τελικά να αντιστρέψει την κατάσταση και να πείσει εκ νέου το κοινό, αλλά και τους υπολοίπους διαγωνιζόμενους, ως προς την ειλικρίνειά της.

Πέρα από τη Μυριέλλα, αύριο ξεκινά ένας ακόμη αγώνας ασυλίας στο Survivor. Είναι πολύ σημαντικό για τους Διάσημους να μην χάσουν άλλον παίκτη, καθώς κάτι τέτοιο θα τους αποδυνάμωνε αισθητά. Θα τα καταφέρουν να διαφυλάξουν τις δυνάμεις τους αυτή την εβδομάδα ή θα ηττηθούν και πάλι; Μείνετε συντονισμένοι στον ΣΚΑΪ και απολαύστε και αυτή την εβδομάδα επεισόδια γεμάτα δράση και ανατροπές από Σάββατο μέχρι και Τετάρτη!

 

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ