Αποπλάνηση ανήλικης: Ερευνάται ο ρόλος δύο ακόμα ατόμων που ήταν μαζί της στο ξενοδοχείο


Προφυλακίστηκε ο 40χρονος που αποπλάνησε 14χρονη – Οι Αρχές διερευνούν τον ρόλο δύο ακόμα ατόμων

Ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης αποπλάνησης της 14χρονης από 40χρονο. Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, μετά από καταγγελία της μητέρας της ανήλικης. Είχε εντοπίσει στο instagram της κόρη της μια ανάρτηση για το πού ήταν. Η γυναίκα κατέθεσε στους αστυνομικούς: «Κατάλαβα από story στο instagram ότι η κόρη μου ήταν μαζί του σε αυτό το ξενοδοχείο και δεν μπορούσα να σκεφτώ τι της είχε κάνει. Αμέσως ξεκίνησα να πηγαίνω εκεί και κάλεσα και το 100 και όταν έφθασα στο ξενοδοχείο ήταν εκεί και οι αστυνομικοί. Όταν μας είδαν, ο 40χρονος προσπάθησε να φύγει».

Οι Αρχές διερευνούν τον ρόλο δύο ακόμα ατόμων

Παράλληλα, οι Αρχές διερευνούν το ρόλο δύο ακόμα ατόμων που φαίνονται από τις κάμερες του ξενοδοχείου ημιδιαμονής να μπαίνουν στο δωμάτιο με το κορίτσι, σύμφωνα με το Star.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ασελγεί στο κορίτσι από το καλοκαίρι. Όταν παρακολούθησε η μητέρα τη μικρή και τους εντόπισε, εκείνος της είπε ότι τη βλέπει σαν παιδί του. Ο 40χρονος γνώρισε, όπως όλα δείχνουν, την 14χρονη μέσω social media.

Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του για αποπλάνηση ανηλίκου, ενώ σήμερα Παρασκευή οδηγήθηκε στον Ανακριτή και κρίθηκε προφυλακιστέος. Ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες, ενώ το κορίτσι εξετάζεται από γιατρούς σε δημόσιο νοσοκομείο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ