Dancing with the stars: Ποιος είναι ο νικητής του μεγάλου τελικού στο χορευτικό show [vid]


Το Dancing with the stars έριξε αυλαία χτες βράδυ με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο. Μεγάλη νικήτρια στέφθηκε η Τζώρτζια Γεωργίου με τον Αλέξανδρο Μπαχάριεφ, ενώ όλοι οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Η απαστράπτουσα Βίκυ Καγιά και ο συμπαρουσιαστής της Λάμπρος Φισφής προσέφεραν ζεστή φιλοξενία και εξασφάλισαν έναν τελικό που κύλησε με απόλυτη επιτυχία. Special guest της βραδιάς δεν ήταν άλλος από τον Νίκο Κοκλώνη, που έδωσε την δική του ξεχωριστή πινελιά στο χορευτικό show. Τα έσοδα από τα sms του τηλεοπτικού κοινού υπενθυμίζεται πως διατέθηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό σε Ελλάδα και Κύπρο.

Dancing with the stars: Ένας τελικός γεμάτος λάμψη

Στο σόου όλα ήταν υπέροχα. Η παραγωγή έδωσε προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια, ενώ όλοι οι διαγωνιζόμενοι “ρίχτηκαν στη μάχη” φορώντας το λαμπρότερο χαμόγελό τους. Ένα από τα highlights της χτεσινής βραδιάς ήταν χωρίς αμφιβολία το ντουέτο του Νίκου Κοκλώνη με την Μπέσσυ Αργυράκη. Έπειτα από 14 εβδομάδες συναρπαστικών χορογραφιών και αστείρευτου ταλέντου, ήρθε η στιγμή για την στέψη του νικητή. Όμως πριν από αυτό, η χορογραφία του Στέφανου Δημουλά καθήλωσε το κοινό και τους κριτές, τονίζοντας τη διαφορετικότητα. Μια ακόμη εξαιρετική στιγμή στον χτεσινοβραδινό τελικό που θα μείνει αξέχαστη. Στο τέλος της βραδιάς, η Τζώρτζια Γεωργίου δικαιωματικά κέρδισε τον τίτλο.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ