Αντιγήρανση ομορφιά: Tips νεότητας και ομορφιάς που θα απογειώσουν το δέρμα και την διάθεσή σας


Το να δείχνεις και να νιώθεις νέος είναι κάτι που θέλουν όλοι. Εάν θέλετε να αντιστρέψετε το βιολογικό σας ρολόι γήρανσης και να φαίνεστε μερικά χρόνια νεότεροι από την πραγματική σας ηλικία, τότε αυτό που έχει σημασία είναι να ξεκινήσετε νωρίς. Εξάλλου, αυτό που τρώμε και ο τρόπος ζωής που υιοθετούμε στα πρώτα χρόνια της ζωής μας αντικατοπτρίζουν τον τρόπο που θα φαινόμαστε όταν μεγαλώσουμε. Αυτό λοιπόν που πραγματικά πρέπει να μας απασχολεί είναι αν πραγματικά είναι δυνατό να απαλλαγούμε από το λιπαρό, χαλαρό δέρμα και τις ρυτίδες για να δείχνουμε νεότεροι. Υπάρχουν τρόποι και αν τους ακολουθήσουμε θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Χρησιμοποιήστε αντιοξειδωτικά

Τα αντιοξειδωτικά καταπολεμούν τις τυχόν φλεγμονές και βλάβες από τις ελεύθερες ρίζες στο σώμα και είναι ουσιαστικά ότι καλύτερο όσον αφορά την αντιγήρανση. Εάν θέλετε να προστατεύσετε τον εαυτό σας από ασθένειες όπως ο καρκίνος και ο διαβήτης, τότε η προσθήκη τροφών πλούσιων σε αντιοξειδωτικά θα σας βοηθήσει. Μια τέτοια τροφή είναι τα μούρα, καθώς δεν είναι μόνο πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, αλλά είναι γεμάτα με αντιοξειδωτικά.

Μείνετε ενυδατωμένοι

Η αφυδάτωση όχι μόνο κάνει το δέρμα σας να δείχνει ρυτιδωμένο και χαλαρό, αλλά σας κάνει επίσης να φαίνεστε μεγαλύτεροι. Βεβαιωθείτε ότι πίνετε άφθονο νερό περίπου 3 έως 4 λίτρα την ημέρα. Το νερό διώχνει τις επιβλαβείς τοξίνες από το σώμα σας και διατηρεί τα όργανά σας σε τέλεια λειτουργία. Τρέφει επίσης το δέρμα σας και προσθέτει σε αυτή την άψογη λάμψη που όλοι θέλουμε.

Μην χρησιμοποιείτε καθημερινά σαμπουάν

Καταλαβαίνουμε ότι η χρήση σαμπουάν είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει να κάνουμε, αλλά αν τα χρησιμοποιούμε υπερβολικά, θα αφαιρέσετε από τα μαλλιά σας χρήσιμες ουσίες που αυτά έχουν. Για να βεβαιωθείτε ότι τα επίπεδα του pH σας είναι ισορροπημένα και για να αποκτήσετε αυτή την υπέροχη λάμψη, περιορίστε τη χρήση προϊόντων περιποίησης μαλλιών σε δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα. Τις άλλες μέρες, χρησιμοποιήστε αιθέρια έλαια όπως χαμομήλι, τσάι και γιασεμί για να θρέψετε το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά. Το λάδι καρύδας είναι μια άλλη δημοφιλής λύση που χρησιμοποιείται για να αποκτήσετε λαμπερά και όμορφα μαλλιά.

Απολαύστε το σεξ και την αγκαλιά

Το πάθος είναι ένα συναίσθημα που σε ξυπνά και σε κάνει να πάρα πολύ νέος και ζωντανός. Είναι το κεντρικό κίνητρο κάθε ανθρώπινης δραστηριότητας, γι’ αυτό το να αγγίζετε τον σύντροφό σας απελευθερώνει ορμόνες για καλή αίσθηση, όπως η ωκυτοκίνη, οι οποίες είναι γνωστό ότι νικούν το άγχος και την κατάθλιψη. Και το σεξ σου δίνει αυτή τη λάμψη μετά τη συνουσία καθώς το αίμα τρέχει στο δέρμα σου, κάνοντας το πρόσωπό σου να λάμπει και να φαίνεται νεότερο. Και είναι επίσης μια καλή δικαιολογία για μια προπόνηση, οπότε μην ντρέπεστε και ζητήστε από τον σύντροφό σας να είναι πιο δραστήριος μαζί σας κατά τη διάρκεια της νύχτας.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ