Βουλή – Οικονόμου: Κίνηση εντυπωσιασμού του Αλέξη Τσίπρα – Φθίνει η πολιτική του απήχηση


Κατά την ομιλία του στην Βουλή για την πρόταση μομφής, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, έκανε λόγο για μια κυβέρνηση που έχει επιτύχει πολλά, ενώ ταυτόχρονα ξέρει να διαχειρίζεται τα λάθη της

Για κίνηση εντυπωσιασμού του Αλέξη Τσίπρα έκανε λόγο ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό Γιάννης Οικονόμου κατά την ομιλία του στη Βουλή και τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος της κυβέρνησης.

«Ο κ. Τσίπρας βλέποντας την πολιτική του απήχηση να φθίνει και το μέλλον του χώρου που ηγείται να είναι αμφίβολο επιχείρησε μία απεγνωσμένη κίνηση εντυπωσιασμού καταθέτοντας πρόταση δυσπιστίας εναντίον της κυβέρνησης. Η πρόταση αυτή δεν εξυπηρετεί το συμφέρον της πατρίδας και της κοινωνίας αλλά υποτάσσεται στην προσπάθειά του κύριου Τσίπρα να βρει μια σανίδα σωτηρίας όσο ΣΥΡΙΖΑ βυθίζεται» ανέφερε ο κ. Οικονόμου.

Ο ίδιος έκανε λόγο για μια κυβέρνηση που έχει επιτύχει πολλά, ενώ ταυτόχρονα ξέρει να διαχειρίζεται τα λάθη της. «Σε επίπεδο πολιτικό έχουμε μια υπεύθυνη κυβέρνηση που δεν αποποιείται τις ευθύνες της, όπως δεν το έκανε και με την τελευταία κακοκαιρία και τις συνέπειες της. Μια κυβέρνηση που σέβεται και υπερασπίζεται τους θεσμούς και στηρίζει την δικαιοσύνη ως ένα βασικό πυλώνα της Δημοκρατίας, μια κυβέρνηση που ενισχύει την εθνική άμυνα και μάχεται με πράξεις την ακρίβεια, εκσυγχρονίζει και ψηφιοποιεί το κράτος» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Οικονόμου.

Κλείνοντας την ομιλία του επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Έχουμε μια κυβέρνηση που προσπαθεί να διασφαλίσει για την Ελλάδα ευκαιρίες, να απελευθερώσει τις παραγωγικές δυνατότητες της πατρίδας και των ανθρώπων της και μια αντιπολίτευση που είναι σήμερα ίδια και απαράλλαχτη με την αποτυχημένη κυβέρνηση του χθες, ίδια και απαράλλαχτη με την κυβέρνηση της περιόδου 2015 – 2019».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ