Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη


Θεσσαλονίκη: Την εκπροσώπηση της οικογένειας του δολοφονηθέντος 19χρονου στη Θεσσαλονίκη θα αναλάβει ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας.

Όπως έγινε γνωστό, με δελτίο Τύπου που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του κ. Κούγια, θα αναλάβει την εκπροσώπηση της οικογένειας του άγρια δολοφονηθέντος 19χρονου οπαδού του Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε παρακάτω το δελτίο Τύπου:

«Σχετικώς με την άγρια δολοφονία του 19χρονου οπαδού του Άρη στη Θεσσαλονίκη

Πριν από λίγη ώρα επικοινώνησαν με τον επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξιο Κούγια οι Πρόεδροι της ΠΑΕ Άρης και του Ερασιτέχνη Άρη Θεσσαλονίκης κ.κ. Καρυπίδης και Αρβανίτης και του ζήτησαν να αναλάβει ως δικηγόρος της οικογένειας του άγρια δολοφονηθέντος 19χρονου οπαδού του Άρη, από απάνθρωπους οπαδούς (περίπου δέκα) του ΠΑΟΚ, σήμερα τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο Πρόεδροι ζήτησαν από τον κ. Κούγια να αναλάβει η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης Άρης Θεσσαλονίκης την αμοιβή του κ. Κούγια στο δικαστήριο και σε όλη τη διαδικασία αλλά ο κ. Κούγιας αρνήθηκε και τους δήλωσε ότι θα εκπροσωπήσει την οικογένεια του θύματος προς υποστήριξη της κατηγορίας, εις βάρος των δέκα δραστών, εντελώς δωρεάν».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ