Τουρκία: Νέο tweet Ερντογάν για την κατάσταση της υγείας του


Ο Ρετζέ Ταγίπ Ερντογάν, που έχει διαγνωστεί με κορονοϊό, αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του.

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενημέρωσε με ανάρτησή του για την κατάσταση της υγείας του, με τη διάγνωση πως είναι θετικός στον κορονοϊό.

Ο Ερντογάν στη νέα του ανάρτηση σημειώνει ότι έχει ήπια συμπτώματα – ο ίδιος και η σύζυγός του – αλλά και το ότι δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό στην κατάσταση τους.

Ειδικότερα, ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε ότι «Σήμερα το πρωί, ο γιατρός μας έκανε τον τακτικό μας έλεγχο. Ευτυχώς, τίποτα αρνητικό στη κατάστασή μας. Σήμερα, έχουμε ήπια συμπτώματα και συνεχίζουμε να δουλεύουμε με την κυρία Εμινέ από το σπίτι».

Υπενθυμίζεται ότι Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με χθεσινό του tweet έκανε γνωστό ότι «το αποτέλεσμα του Covid test, το οποίο έκανα με τη σύζυγό μου έπειτα από ήπια σύμπτώματα ήταν θετικό. Ευτυχώς έχουμε ήπια ασθένεια και έχουμε μάθει ότι πρόκειται για τη μετάλλαξη Omicron. Συνεχίζουμε την αποστολή μας. Εργαζόμαστε από το σπίτι. Προσευχηθείτε για εμάς». «Ας ελπίσουμε ότι θα ξεπεράσουμε αυτήν την ασθένεια το συντομότερο δυνατό μαζί με τον Ταγίπ. Αναμένουμε τις προσευχές σας», έγραψε λίγα λεπτά αργότερα η Εμινέ Ερντογάν στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

Οι ευχές Μητσοτάκη στον Ερντογάν για περαστικά

Σημειώνεται ότι περαστικά ευχήθηκε με ανάρτηση του στο twitter ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον Τούρκο πρόεδρο.

Εύχομαι στον Τούρκο πρόεδρο και την σύζυγο του γρηγορή ανάρρωση από την COVID19, αναφέρει στα αγγλικά στην ανάρτηση του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η απάντηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στον Έλληνα πρωθυπουργό

«Σας ευχαριστώ για τις καλές σας ευχές κύριε πρωθυπουργέ. Η γυναίκα μου εγώ στέλνουμε τους θερμούς μας χαιρετισμούς σε εσάς, την οικογένεια σας και τον Ελληνικό λαό», απάντησε σε μήνυματα του στο twitter o ο Τούρκος πρόεδρος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ