Survivor αποχώρηση: Μεγάλο πλήγμα στους Διάσημους με διπλή αποχώρηση πριν το Σάββατο [vid]


Μια μεγάλη και δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την ομάδα των Διάσημων χτες βράδυ. Αν και ήταν φυσικό να πληγεί η ομάδα με μια επικείμενη αποχώρηση, εντούτοις το αποτέλεσμα έγραψε πως δύο παίκτες των Κόκκινων αποχώρησαν από το νησί.

Έτσι για τους Διάσημους είναι αναγκαστικό πλέον να προχωρήσουν χωρίς τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, αλλά και την Αθηνά Ευμορφιάδη. Ο μεν Λάμπρος συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους, η δε Αθηνά ζήτησε από μόνη της να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους. Σε κάθε περίπτωση, οι στιγμές που εκτυλίχτηκαν στο συμβούλιο του νησιού ήταν σπαρακτικές. Μια ακόμη τρομερή ανατροπή στο Survivor, το παιχνίδι των ανατροπών!

Survivor αποχώρηση: Τι συνέβη χτες βράδυ;

Αρχικά, η ανακοίνωση των ψήφων του τηλεοπτικού κοινού στο Survivor κύλησε ομαλά και οι παίκτες ξεκίνησαν να το συνειδητοποιούν. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δεν συγκέντρωσε όσες ψήφους είχαν συγκεντρώσει οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι που ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Όσο στενάχωρο και αν είναι κάτι τέτοιο, πρέπει να το δεχτούν και να προχωρήσουν μπροστά, μαζεύοντας τα κομμάτια τους και φροντίζοντας να αγωνιστούν για να μη χάσουν άλλον παίκτη. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν το μοναδικό σοκ για την χτεσινή βραδιά. Αντιθέτως, μόλις πήραν μια ανάσα οι Μαχητές από την επικείμενη αποχώρηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα, ο Γιώργος Λιανός έριξε και τη δεύτερη βόμβα.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη δεν θα συνεχίσει στο παιχνίδι. Δεν αντέχει άλλο και υποστήριξε στο συμβούλιο του νησιού πως προσωπικοί λόγοι την αναγκάζουν να φύγει από το reality επιβίωσης νωρίς. Αντί λοιπόν να συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα των Διάσημων με την εκρηκτικότητα και τις ικανότητες που την χαρακτηρίζουν, θα πρέπει να αποχωρήσει πρόωρα και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Όλοι σοκαρίστηκαν από την παράξενη τροπή που πήραν τα πράγματα και δεν μπορούσαν να το διαχειριστούν. Το γεγονός ότι χάνουν 2 άτομα εν μέσω του παιχνιδιού φαντάζει πολύ σκληρό και οι ισορροπίες πρόκειται να αλλάξουν σημαντικά. Μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα που θα προστεθούν ισχυρά χαρτιά στις ομάδες, βέβαια…

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ