Φλόριντα Casey DeSantis: Η πρώτη κυρία που δεσμεύεται να «αλλάξει την αφήγηση» για την ψυχική υγεία των παιδιών & να κρατήσει την πολιτική μακριά από την τάξη


 Φλόριντα Casey DeSantis: Η πρώτη κυρία Casey DeSantis λέει ότι αισθάνεται «πολύ καλά» μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου γύρου χημειοθεραπείας για τον καρκίνο του μαστού Ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις και η σύζυγός του, Κέισι ΝτεΣάντις, κάθισαν με το Fox News Digital σε μια κοινή συνέντευξη κατά τη διάρκεια της οποίας επανέλαβαν τη δέσμευσή τους να διατηρήσουν τη Φλόριντα ελεύθερη και να ανακοινώσουν μια νέα εστίαση στην έρευνα για τον καρκίνο και την ψυχική υγεία των παιδιών μήνες μετά τη διάγνωση της πρώτης κυρίας για καρκίνο του μαστού. Η Casey DeSantis είπε στο Fox News Digital τη Δευτέρα ότι αισθάνεται «πολύ καλά» και αρχίζει να επανακτά την ενέργειά της, αφού ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε τον τελευταίο γύρο της χημειοθεραπείας για τον καρκίνο του μαστού τον Ιανουάριο.

Είπε ότι παρακινήθηκε από την οικογένειά της, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών της Madison, 5, Mason, 3 και Maime, 22 μηνών, να συνεχίσει να πολεμά.

Ως μέρος της δέσμευσης της συζύγου του να συνεχίσει να αγωνίζεται, ο κυβερνήτης DeSantis πρότεινε την αύξηση του κρατικού προϋπολογισμού κατά 60% για την έρευνα για τον καρκίνο, ανεβάζοντας το συνολικό ποσό στα 100 εκατομμύρια δολάρια.

Η πρώτη κυρία είπε στο Fox News Digital ότι οι έγκαιρες ανιχνεύσεις και οι προληπτικοί έλεγχοι για καρκίνο ήταν επιβεβλημένες, ειδικά στον απόηχο της πανδημίας που σημείωσε μεγάλη μείωση στα άτομα που αναζητούσαν προληπτική ιατρική θεραπεία.

Ο άλλος πόρος της χρηματοδότησης θα αφιερωθεί στην τεχνολογία και την καινοτομία, έτσι «μπορούμε επιτέλους να βρούμε μια θεραπεία για αυτό το πράγμα», είπε.

Η πρώτη κυρία τους τελευταίους μήνες έχει επισκεφθεί πολλά παιδικά νοσοκομεία και κέντρα καρκίνου σε όλη την πολιτεία για να συζητήσει τη σημασία των πρώιμων προληπτικών εξετάσεων και να προσφέρει μια αίσθηση ελπίδας σε παιδιά και ενήλικες που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία.

Ενδυνάμωση των παιδιών

Η πρώτη κυρία μίλησε επίσης για τις επιπτώσεις της πανδημίας στην ψυχική υγεία εκτός από τις σωματικές επιπτώσεις, δηλώνοντας ότι η πρωτοβουλία της για την ανθεκτικότητα, που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2021, έχει ως στόχο να ενδυναμώσει τα παιδιά να μπορούν να επιμείνουν στις προκλήσεις της ζωής.

Η πρωτοβουλία περιλαμβάνει μια «εργαλειοθήκη ανθεκτικότητας», καθώς και το πρόγραμμα Hope Ambassador Clubs, που έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει «ευγενικά και συμπονετικά σχολικά περιβάλλοντα» μέσω του εθελοντισμού από ομοτίμους.

«Σε ό,τι αφορά την ψυχική υγεία, αυτό που παρατήρησα όταν ταξιδεύω στην πολιτεία και μιλώ με πολλά παιδιά είναι ότι αν έρθουν μπροστά και πουν ότι έχουν ένα πρόβλημα ψυχικής υγείας, ότι αισθάνονται θύματα και ότι υπάρχει ένα στίγμα που συνδέεται με αυτό, ” είπε η Casey DeSantis στο Fox News Digital. Αναλυτικά συνεργάστηκε με το Υπουργείο Παιδείας της πολιτείας για να περάσει ένα πρότυπο και πρόγραμμα σπουδών που πηγαίνει στην ψυχική υγεία εκτός από τη συνεργασία με γνωστούς αθλητές, συμπεριλαμβανομένων των Πέιτον Μάνινγκ και Τομ Μπρέιντι, και αθλητικές ομάδες για να συζητήσουν πως κανείς δεν είναι απρόσβλητος από κακουχίες. «Πραγματικά προσπαθούμε να αλλάξουμε την αφήγηση με αυτό», συνέχισε.

Επιπλέον, η πρώτη κυρία είπε ότι η εικονική μάθηση κατά τη διάρκεια της COVID «ήταν ένα τρομερό, αποτυχημένο πείραμα και τα φτωχά παιδιά μας υπέφεραν πάρα πολύ», γι’ αυτό είναι περήφανη που ο κυβερνήτης κράτησε τα σχολεία ανοιχτά. “Ο κυβερνήτης που κρατά τα σχολεία ανοιχτά έχει κάνει τόσα πολλά για τη συναισθηματική και ψυχική ευημερία αυτών των παιδιών. Πραγματικά λυπάμαι πολύ που ακούω ότι αυτό είναι ακόμη μέρος του διαλόγου σε άλλες πολιτείες ότι θα έκλειναν τα σχολεία, χωρίς να παρέχεται η ευκαιρία για μερικά από αυτά τα παιδιά».

«Ο κυβερνήτης που κρατά τα σχολεία ανοιχτά έχει κάνει τόσα πολλά για τη συναισθηματική και ψυχική ευημερία αυτών των παιδιών». — Casey DeSantis, η πρώτη κυρία της Φλόριντα. Σχετικά με το θέμα των προτύπων εκπαίδευσης για τους μαθητές της Φλόριντα, ο Κυβερνήτης DeSantis στάθηκε, αναφέροντας την απαγόρευση της πολιτείας για τη διδασκαλία της κριτικής θεωρίας της φυλής καθώς και τα νέα εκπαιδευτικά πρότυπα που θέσπισε η κυβέρνησή του πέρυσι για τη διδασκαλία της αμερικανικής αγωγής, το Ολοκαύτωμα και τα πρότυπα χαρακτήρων.

Είπε στο Fox News Digital ότι τα εκπαιδευτικά πρότυπα θα διδάσκονται από «ένα πλεονέκτημα γεγονότων και αλήθειας» και χωρίς να εμφυσούν πολιτική ιδεολογία.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ