Λάρισα: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του 22χρονου φοιτητή


Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του 22χρονου φοιτητή που σκοτώθηκε στη Λάρισα

Στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (22/2) η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του 22χρονου φοιτητή που σκοτώθηκε το πρωί της Κυριακής, όταν ένα τοιχίο από ερειπωμένη οικία στο κέντρο της Λάρισας τον καταπλάκωσε.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κάκωσεις από δομικό υλικό, σύμφωνα με την ιατροδικαστή. Πλέον η Κρήτη θα ανοίξει την αγκαλιά της για να υποδεχθεί στη γη της το δικό της παιδί που τόσο άδικα και πρόωρα έχασε την ζωή του. Η κηδεία του θα τελεστεί την Πέμπτη στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Κατσιφαριανά Χανίων.

Το χρονικό

Το πρωί της Κυριακής 20 Φεβρουαρίου γύρω στις 7:30, ο 22χρονος, επιστρέφοντας από διασκέδαση με δύο ακόμα φίλους του, βρέθηκε έξω από εγκαταλελειμμένο κτήριο. Για άγνωστο λόγο ο 22χρονος κλώτσησε την μεταλλική πόρτα του σπιτιού. Το τοιχίο που στήριζε την πόρτα, κατέρρευσε και τον χτύπησε στο κεφάλι.

Ένας νεαρός που άκουσε τις κραυγές των φίλων του φοιτητή, έσπευσε για βοήθεια, ήταν όμως αργά.

Πηγή: Onlarissa

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ