Survivor 23/02: Η τελική ευθεία για την αποχώρηση της εβδομάδας [trailer]


Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την αποχώρηση της εβδομάδας. Μυριέλλα, Άρης ή Ναυσικά; Τι έχει αποφασίσει το τηλεοπτικό κοινό; Χτες οι Διάδημοι επικράτησαν στον αγώνα επάθλου επικοινωνίας και αναθάρρησαν, αφού κατάφεραν να ακούσουν μηνύματα των αγαπημένων τους. Ωστόσο, απόψε η ημέρα αναμένεται συναισθηματικά φορτισμένη. Στο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός πρόκειται να ανακοινώσει ποιος παίκτης ή ποια παίκτρια αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο. Από την άλλη μεριά, οι Μαχητές πρέπει να αισθάνονται ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για το ότι δεν θα φύγει κάποιος από την ομάδα τους. Όμως, νιώθουν ταυτόχρονα πικρία ή και αγανάκτηση για το γεγονός ότι και πάλι δεν κατάφεραν να μεταφερθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου θα έβλεπαν τους δικούς τους ανθρώπους.

Survivor 23/02: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Απόψε έχουμε το τελευταίο έπαθλο φαγητού για την εβδομάδα που διανύουμε. Το σερί των Μαχητών σταμάτησε χτες, αφού οι Διάσημοι επικράτησαν με 10-9 στο flag race και κατάφεραν να ακούσουν μηνύματα των δικών τους. Ταυτόχρονα, επωφελήθηκαν από ένα εξαιρετικά θρεπτικό φαγητό που συνόδευε την επικοινωνία. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση οι Διάσημοι δεν ανυπομονούν για το επερχόμενο συμβούλιο. Αντιθέτως, θα χάσουν κάποιον από την ομάδα τους και αυτό πρόκειται να τους πλήξει στη δυναμική.

Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως οι τριβές με κάποιους παίκτες ενδέχεται να λειανθούν με την αποχώρηση συγκεκριμένων διαγωνιζόμενων. Μένει λοιπόν να παρακολουθήσουμε τι θα συμβεί και πώς έχει πράξει το τηλεοπτικό κοινό. Ένας συναρπαστικός αγώνας με έπαθλο το πολυπόθητο φαγητό, η συμβίωση μετ’ εμποδίων ειδικά στην περίπτωση των Διάσημων και φυσικά το συμβούλιο με την αποχώρηση ενός εκ των τριών υποψηφίων. Ένα επεισόδιο γεμάτο σασπένς και με την αδρεναλίνη να χτυπά “κόκκινο”! Μείνετε συντονισμένοι στον ΣΚΑΪ και παρακολουθήστε το Survivor με κομμένη την ανάσα!

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ