Με ειδικές δυνάμεις του Λιμενικού στον ανακριτή οι δυο δολοφόνοι της 21χρονης φοιτήτριας – Φόβος για λιντσάρισμα (vid)


Στον ανακριτή νωρίς το πρωί, υπό τον φόβο επεισοδίων, μεταφέρθηκαν οι φερόμενοι ως δράστες, της δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη

Τους συνόδευαν οι ειδικές δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος

Ο Μανώλης Κούκουρας και ο Αλέξανδρο Λουτσάϊ λίγο πριν τις 8 το πρωί μεταφέρθηκαν τρέχοντας στον ανακριτή για να απολογηθούν για το στυγερό έγκλημα που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. Η επιλογή αυτής της ώρας έγινε, διότι δεν υπάρχει κόσμος τέτοια ώρα έξω από το δικαστικό μέγαρο της Ρόδου. Η τοπική κοινωνία είναι εξαγριωμένη με τους δύο νεαρούς. Μάλιστα τους δράστες τους συνόδευαν οι ειδικές δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=FjBW_Buutac

Ο φερόμενοι ως δράστες επιρρίπτουν ο ένας στον άλλον την ευθύνη για το θάνατο της φοιτήτριας. Όπως έγινε γνωστό, αφού τους ανακοινώθηκαν οι κατηγορίες, οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια, όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή.

Σε βάρος των δύο νεαρών ο εισαγγελέας Ρόδου έχει ασκήσει ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για βιασμό.

Οι έρευνες από την πλευρά του Λιμεναρχείου Ρόδου συνεχίζονται, με σκοπό να αποκαλυφθεί πώς έγινε το αποτρόπαιο έγκλημα και για ποιους λόγους.

Διαβάστε ότι συμβαίνει στα Σώματα Ασφαλείας στο www.policenews.eu


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ