Rachel Weisz: Η απόφαση που πήρε για την προσωπική της ζωή


H Rachel Weisz είναι μία από τις πρωταγωνίστριες της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, “The Favourite” ενώ στις αρχές Σεπτεμβρίου έγινε για δεύτερη φορά μητέρα. Η διάσημη ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον Daniel Craig.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της ωστόσο αποκάλυψε μία σημαντική απόφαση που πήρε για την προσωπική της ζωή. Η 48χρονη ηθοποιός που έχει αποκτήσει ακόμη ένα παιδί με τον σκηνοθέτη Daren Aronofsky, παραδέχθηκε πως δεν σκοπεύει να γίνει μητέρα για τρίτη φορά. “Γνωρίζω πως τώρα δεν θα υπάρξει άλλο παιδί. Όταν γέννησα τον γιο μου ήθελα να κάνω ακόμα δύο παιδιά όμως τώρα τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.” Αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός πως το ότι έγινε μητέρα σε αυτή την ηλικία την βοήθησε να κατανοήσει καλύτερα το αίσθημα της μητρότητας. “Είμαι πολύ τυχερή”, συμπλήρωσε.

Να θυμίσουμε πως η Rachel Weisz γνωρίστηκε με τον Daniel Craig το 2010 στα γυρίσματα της ταινίας “Dream House”. Εκεί, υποδύονταν ένα παντρεμένο ζευγάρι και σιγά σιγά άρχισαν να προκύπτουν φήμες ότι η εξαιρετική χημεία τους συνεχίζεται και εκτός γυρισμάτων. Το 2011 παντρεύτηκαν σε μία κλειστή τελετή στην Νέα Υόρκη και έκτοτε κρατάνε την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ