ΤΩΡΑ: Ταμπουρωμένος στο σπίτι του ο δολοφόνος της οικογένειας στην Ανδραβίδα


Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες του Policenews, που από την πρώτη στιγμή έλεγαν πως δράστης της φρικτής δολοφονίας του ζευγαριού και των δυο μωρών στην Ανδραβίδα, είναι ο Σάκης (Διονύσης) Β.

Πρόκειται για τον 57χρονο ιδιοκτήτη της οικίας που έμενε η άτυχη οικογένεια από την Αλβανία. Σκότωσε με 9αρι πιστόλι το ζευγάρι και έπνιξε τα δυο μωρά της οικογένειας, 2.5 και 1.5 ετών.

Οι πληροφορίες του Policenews, κάνουν λόγο πως έφερε νόμιμη άδεια οπλοφορίας.

Ο 57χρονος δήλωνε οδηγός νταλίκας, κατά το παρελθόν είχε καταστήματα με “φρουτάκια” στην ευρύτερη περιοχή της Ανδραβίδας, ενώ σύμφωνα με κάτοικους της περιοχής, επρόκειτο για έναν σκληρό και μυστήριο χαρακτήρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα βρίσκεται ταμπουρωμένος στο σπίτι του, ενώ αρνείται να παραδοθεί στις Αρχές.

Αυτή την ώρα, μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι Αρχές φοβούνται πως ο 57χρονος είναι οπλισμένος και άκρως επικίνδυνος σε περίπτωση επέμβασης της ΕΛ.ΑΣ. Στο σημείο διαπραγματευτές, ενώ ενισχύονται και με ειδικές ομάδες της ΕΛ.ΑΣ.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δολοφόνος μπήκε στο σπίτι, πυροβόλησε πρώτα τον άντρα, μετά τη γυναίκα και στη συνέχεια έπνιξε τα δύο παιδιά. Το ένα ήταν 1,5 χρονών και το άλλο 2,5 χρονών.

«Ο δράστης επιχείρησε να φορτώσει όλα τα πτώματα σε τρέιλερ για να τα εξαφανίσει. Το πτώμα του άντρα και το πτώμα της γυναίκας βρέθηκαν πάνω σε τρέιλερ μέσα σε αποθήκη.

Το πτώμα του 1,5 έτους μωρού εντοπίστηκε δίπλα από το τρέιλερ πάνω σε σεντόνια. Φαίνεται ότι ο δράστης ή οι δράστες το εγκατέλειψαν εκεί πριν το φορτώσουν και αυτό πάνω στο τρέιλερ, αφού πρώτα το τύλιξαν με κλινοσκεπάσματα. Το δεύτερο νεκρό παιδί, ηλικίας δύο χρονών, ήταν μέσα στο σπίτι. Το τρίτο παιδί της οικογένειας που σώθηκε, ηλικίας 12 ετών, είχε πάρει αγκαλιά το αδερφάκι του, αυτό που βρέθηκε μέσα στο σπίτι, προσπαθώντας να το βοηθήσει. Τα δύο νεκρά μωρά δεν είχαν προλάβει να βαφτιστούν», αναφέρουν στο newsbomb αστυνομικές πηγές.

Το 12χρονο παιδί βρέθηκε και αυτό με αίματα στα ρούχα του, καθώς προσπαθούσε να βοηθήσει το αδερφάκι του. Η παρουσία του ήταν αυτή που ενδεχομένως να ανάγκασε τον στυγερό δολοφόνο να διαφύγει πριν εξαφανίσει τα πτώματα. Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι οι αστυνομικοί δεν βρήκαν ίχνη παραβίασης της οικίας της πενταμελούς οικογένειας. Εντόπισαν κάλυκες από 9αρι όπλο, που μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Το 12χρονο παιδί ήταν αυτό που αντίκρισε πρώτο τους νεκρούς. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να του μιλήσουν, έχουν πάρει ήδη πληροφορίες για το περιστατικό, ενώ έχουν ειδοποιηθεί παιδοψυχολόγοι για τη ψυχολογική υποστήριξή του.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ