Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Πούτιν βλέπει «θετικά σημάδια» στις συνομιλίες Μόσχας-Κιέβου


Πόλεμος στην Ουκρανία: Πρόοδο στις συνομιλίες με το Κίεβο βλέπει ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν για πρώτη φορά μετά την έναρξη της στρατιωτική εκστρατείας της Μόσχας.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε την Παρασκευή ότι υπήρξαν ορισμένες «θετικές αλλαγές» στις συνομιλίες μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας για πρώτη φορά μετά την έναρξη της «ειδικής στρατιωτικής» επιχείρησης στη γειτονική χώρα, όπως την έχει χαρακτηρίσει.

Ο Ρώσος Πούτιν δήλωσε την Παρασκευή ότι υπήρξε κάποια πρόοδος στις συνομιλίες της Μόσχας με την Ουκρανία, αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες.

«Υπάρχουν ορισμένες θετικές αλλαγές, μου λένε οι διαπραγματευτές από την πλευρά μας», είπε ο Πούτιν κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον Λευκορώσο ομόλογό του Αλεξάντερ Λουκασένκο, προσθέτοντας ότι οι συνομιλίες συνεχίζονται «πρακτικά σε καθημερινή βάση».

Προηγουμένως ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ είχε δηλώσει οτι το Κρεμλίνο δεν αποκλείει μια συνάντηση μεταξύ του Βλαντιμίρ Πούτιν και του Βολοντιμίρ Ζελένσκι, αλλά θα πρέπει να είναι καλά προετοιμασμένη «ώστε να παράγει αποτελέσματα»

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ