Πέντε προσιτές πολυτέλειες που μας αξίζουν


Ο όρος «πολυτέλεια» είναι παρεξηγημένος. Πολλές φορές δεν χρειάζεσαι μια περιουσία για να δώσεις στον εαυτό σου το κάτι διαφορετικό, να του κάνεις ένα δώρο που θα σε χαλαρώσει ή θα σε γεμίσει θετική ενέργεια.

Είναι αυτές οι στιγμές που λες «χαλάλι ας δώσω κάτι παραπάνω» και είναι οι ίδιες στιγμές που σε αποζημιώνουν πλήρως.

Όπως οι παρακάτω.

Ένα γεύμα πολλών αστέρων

Πολυτελές περιβάλλον, γκουρμέ γεύσεις, περιποίηση που σε κάνει να νιώθεις υπέροχα και μενού πολλών αστέρων. Η Αθήνα μπορεί να περηφανεύεται ότι διαθέτει πληθώρα γαστριμαργικών (και βραβευμένων) επιλογών για ένα δείπνο που θα σας μείνει αξέχαστο.

Ένα (πολύ) καλό κρασί

Το κρασί είναι μια γευστική επιστήμη. Συνοδεύει αρμονικά κάθε ιδιαίτερο γεύμα, κάθε μας στιγμή ανεξαρτήτως εποχής και διάθεσης. Ένα πολύ καλό κρασί όμως, ανεβάζει την όλη εμπειρία στα ουράνια και αξίζει για μια στο τόσο – ή και παραπάνω. Για παράδειγμα, ένα Semeli Nemea Grande Reserve του ‘12 με βελούδινες και φινετσάτες τανίνες, ένα φρουτώδες, κρυστάλλινο Gewurztraminer, με αρωματική επίγευση ή ένα ημίγλυκο Semeli Piccolo Mondo για απεριτίφ.

Ένα χαλαρωτικό μασάζ

Παλαιότερα στο άκουσμα και μόνο της λέξης μασάζ ή spa ξέραμε ότι η μπάνκα θα τιναχτεί στον αέρα. Πλέον η περιποίηση σώματος είναι απόλυτα προσιτή στην τσέπη χωρίς όμως να χάνει ίχνος από την αίγλη και την αποτελεσματικότητά της. Η απόλυτη χαλάρωση που προσφέρει – ψυχική και σωματική – εγγυάται ότι θα διώξετε προς στιγμής έγνοιες και άγχη και θα παραδοθείτε στα χέρια έμπειρων επαγγελματιών. Όσον αφορά το πρόσωπο, τεχνικές όπως το Rejuvance υπόσχονται να ανανεώσουν την επιδερμίδα σας απομακρύνοντας ρυτίδες και «σπασμένη» όψη.

Ένα βράδυ σε σουίτα

King size κρεβάτι, ιδιωτικό μπαλκόνι, θέα στην Αθήνα, room service, η απόλυτη χαλάρωση σε συνδυασμό με την απόλυτη ρομαντζάδα. Οι σουίτες των αθηναϊκών ξενοδοχείων προσφέρουν βραδιές… ονείρου σε τιμές προσιτές, αλλά και με προσφορές- ιδιαίτερα αν η κράτηση γίνει μεσοβδόμαδα.

Ένα ταξίδι… εδώ δίπλα

Λονδίνο, Άμστερνταμ ή Βερολίνο; Ή μήπως Ρώμη, Παρίσι, ή Βουδαπέστη; Οι low cost αεροπορικές έχουν μπει για τα καλά στη ζωή (και τα ταξίδια) μας και πλέον μπορούμε να πεταχτούμε σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα θέλουμε χωρίς να πληρώσουμε μισό μισθό για πήγαινε – έλα. Το ακόμα καλύτερο; Οι «μεγάλες» αεροπορικές θέλοντας να τις συναγωνιστούν έχουν επίσης ρίξει τις τιμές τους.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ