Η Αθηνά Τσαγγάρη σκηνοθετεί τηλεοπτική σειρά για το BBC


Εχοντας ήδη αποκτήσει διεθνή φήμη από τις φεστιβαλικές επιτυχίες των «Attenberg» και «Chevalier», η Αθηνά Ραχήλ Τσαγγάρη ετοιμάζεται σύντομα να εισβάλλει και στη μικρή οθόνη.

Σύμφωνα με το ScreenDaily, η Ελληνίδα δημιουργός έχει υπογράψει για να σκηνοθετήσει τα πρώτα πέντε από τα οκτώ συνολικά επεισόδια της νέας βρετανικής σειράς του BBC που θα φέρει τον τίτλο «Trigonometry».

Το σενάριο υπογράφουν οι Ντάνκαν Μακμίλαν και Εφι Γουντς, ενώ η σειρά αποτελεί μια παραγωγή των Τέσα Ρος και Τζουλιέτ Χάουελ της House Productions, υπεύθυνης επίσης και για το πρόσφατο «Brexit» με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς.

Η σειρά περιγράφεται ως μια κωμωδία-δράμα πάνω στις σύγχρονες σχέσεις και περιστρέφεται γύρω από ένα ζευγάρι το οποίο καλεί ένα τρίτο πρόσωπο για να μείνει μαζί τους στο διαμέρισμά τους προκειμένου να μοιραστούν τα οικονομικά βάρη.

«Το “Trigonometry” είναι ένα σπάνιο, αναζωογονητικό σενάριο και ήταν μεγάλη ευχαρίστηση για μένα να βυθιστώ στην ατίθαση ανθρωπιά του μαζί με τον Ντάνκαν και την Εφι, την Τέσα και την Τζουλιέτ και την καταπληκτική ομάδα τους, παντρεύοντας την τηλεόραση με το σινεμά και το δράμα με τη σκρούμπολ κωμωδία», περιγράφει η Τσαγγάρη.

Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα το καστ και η ημερομηνία που η σειρά θα κάνει την πρεμιέρα της.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ