ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα – Ποιους αφορά


ΑΣΕΠ: Εκδόθηκε η προκήρυξη με την οποία προβλέπεται η πρόσληψη 500 ιδιωτών, ιδιαίτερης κατηγορίας προσωπικού, 7ετους θητείας, στο Πυροσβεστικό Σώμα ως «Πυροσβέστες Δασικών Επιχειρήσεων» (Ε.ΜΟ.Δ.Ε.), μέσω Πανελλήνιου διαγωνισμού.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, ο αριθμός προσληπτέων του διαγωνισμού, καθορίζεται στις 500 νέες επί θητεία οργανικές θέσεις και κατανέμονται ως εξής:

Υποβολή αιτήσεων

Οι υποψήφιοι του διαγωνισμού εκτυπώνουν από την ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος www.fi reservice.gr την αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό, τη συμπληρώνουν και υποχρεούνται να την υποβάλλουν μαζί με τα κατά περίπτωση πρόσθετα δικαιολογητικά της προκήρυξης, αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

Η ημερομηνία έναρξης υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στις Διοικήσεις Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού (ΔΙ.Π.Υ.Ν.) ή στις Διοικήσεις Πυροσβεστικών Υπηρεσιών (ΔΙ.Π.Υ.) Αθηνών, Πειραιώς, Ανατολικής Αττικής και Δυτικής Αττικής του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους θα γίνει γνωστή με νεότερη σχετική ανακοίνωση. Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει μόνο μια αίτηση, σε μία Επιτροπή Παραλαβής Δικαιολογητικών και για θέση μόνο μιας ειδικότητας.

Aναλυτικά η προκήρυξη EΔΩ


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ