Ραγδαίες εξελίξεις: Συνελήφθη από τις Αρχές το κτήνος της Νέας Φιλαδέλφειας


Με συνοπτικές διαδικασίες, στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη του άγριου βιασμού 18χρονης στη Νέα Φιλαδέλφεια την περασμένη Κυριακή

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης εντοπίστηκε στα πλαίσια του αυτοφώρου και συνελήφθη χθες το βράδυ από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως σας είχε αποκαλύψει το Policenews, ο δράστης -γνώριμος των Αρχών- εντόπισε την 18χρονη μέσω αγγελίας εύρεσης εργασίας για μπέιμπι σίτινγκ. Ανυποψίαστη η 18χρονη και αφού είδε στο προφίλ του δράστη έναν “οικογενειάρχη” με φωτογραφίες της “γυναίκας” του αλλά και μικρών παιδιών, συμφώνησε να κάνει επαγγελματικό ραντεβού στις 6 το απόγευμα της Κυριακής (20/03) στα σύνορα Νέας Φιλαδέλφειας με Μεταμόρφωση.

Εκεί, ο δράστης με την απειλή μαχαιριού, εξανάγκασε τη 18χρονη να υποκύψει στις ανάρμοστες ορέξεις του. Σε κατάσταση σοκ η νεαρή κοπέλα κατάφερε να διαφύγει από το διαμέρισμα του 1ου ορόφου της πολυκατοικίας, το οποίο όπως διαπιστώθηκε, ανήκει σε γυναίκα και πιο συγκεκριμένα στη σύντροφο του “πεθερού” του.

Διαβάστε όλο το χρονικό των φρικιαστικών στιγμών που έζησε η 18χρονη εδώ: Σοκ για 18χρονη στη Νέα Φιλαδέλφεια – Πήγε για εργασία ως μπέιμπι σίτερ και τη βίασε ο “πατέρας”


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ