Συναγερμός στο Ηράκλειο: 16χρονος έπεσε στο κενό


Ηράκλειο: Το αγόρι παρελήφθη από το ΕΚΑΒ έχοντας τις αισθήσεις του – Το ένα μετά το άλλο τα περιστατικά πτώσεων το Σάββατο στην Κρήτη

Στο κενό από ύψος 2,5 μέτρων βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ένα 16χρονο αγόρι στο Ηράκλειο με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική.

Το περιστατικό, έγινε σε παρκάκι κοντά στο Καπετανάκειο.

Λεπτομέρειες για τις συνθήκες του ατυχήματος δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 16χρονος προσγειώθηκε σε ταράτσα.

Το αγόρι παρελήφθη από το ασθενοφόρο που έσπευσε συνοδεία γιατρού και είχε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο και όπως πληροφορούμαστε είναι σε καλή ευτυχώς κατάσταση.

Στο σημείο έσπευσε και η ΕΛΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα του Σαββάτου, βουτιά θανάτου έκανε ένας άνδρας 57ετών στην περιοχή της Χρυσοπηγής, στο Ηράκλειο.

Τέλος σημειώνεται ότι και στα Χανιά, ένας 45χρονος έπεσε από μεγάλο ύψος και τραυματίστηκε το Σάββατο. Εκτός αυτού, ένας Βρετανός βρέθηκε επίσης στο κενό από ύψος 4αρων μέτρων στην περιοχή Καλαμάκι Κανδάνου, ενώ παρόμοιο ατύχημα είχε και ένας 75χρονος στον Πλατανιά. Αμφότεροι, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Με πληροφορίες από cretalive.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ