Μαρία Ζαχάροβα: Αυτό είναι το «διαβολικό σχέδιο» των ΗΠΑ για τα βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία


Η εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα, με άρθρο της που δημοσιεύτηκε στο Telegram αποκαλύπτει το χρονολόγιο των σχέσεων Ουκρανίας και ΗΠΑ αλλά και το σχέδιο για την ανάπτυξη των βιολογικών εργαστηρίων στο έδαφος της πρώτης.

Στο Telegram του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, αναρτήθηκε ένα μακροσκελές άρθρο της Μαρίας Ζαχάροβα το οποίο κάνει ιστορική αναδρομή από το 1991 μέχρι και τις μέρες μας, καταγράφοντας τις σχέσεις των ΗΠΑ με την Ουκρανία και την ανάμιξη της Ουάσιγκτον, των πολιτικών και οικονομικών ελίτ της συμπεριλαμβανομένων, στην ανάπτυξη βιολογικών εργαστηρίων. Η εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας ανέφερε πως υπάρχουν πολλά περισσότερα στοιχεία, ωστόσο, έκανε σαφές πως ακόμα και μέσα από όσα παραθέτει στο άρθρο της αποδεικνύεται ότι υπάρχει «διαβολικό σχέδιο» από πλευράς των ΗΠΑ.

«Θα πάρετε μια πρόχειρη ιδέα» αναφέρει χαρακτηριστικά ξεκινώντας το άρθρο της η κ. Ζαχάροβα, που υπογραμμίζει μεταξύ άλλων και τα κενά που υπάρχουν στο σχέδιο των Αμερικανών τα οποία δεν καλύφθηκαν. Μέσα στην αναδρομή που κάνει η κ. Ζαχάροβα, υπάρχουν αναφορές και για τον γιο του προέδρου των ΗΠΑ, Χάντερ Μπάιντεν, ενώ επικαλείται και τη δήλωση της υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Βικτόρια Νούλαντ, η οποία αναγνώρισε ανοικτά την ύπαρξη των βιολογικών εργαστηρίων.

Περισσότερα σε λίγο…


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ