Βασίλισσα Ελισάβετ: Φουντώνουν οι φήμες για την κακή υγεία της – Μετακινείται με δυσκολία


Όλο και πιο έντονες είναι οι φήμες στη Βρετανία, που κάνουν λόγο για επιδείνωση της υγείας της Βασίλισσας Ελισάβετ 

Τα σκανδαλοθηρικά ΜΜΕ της χώρας αλλά και δημοσιογράφοι του βασιλικού ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η Ελισάβετ αντιμετωπίζει προβλήματα στην κινητικότητά της, υπογραμμίζοντας ότι με δυσκολία πλέον μπορεί να σταθεί όρθια.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του βασιλικού ρεπόρτερ Phil Dampier στην Telegraph, ο οποίος τονίζει πως «είναι για εκείνη εξαιρετικά δύσκολο να περπατήσει ή να σταθεί όρθια για πολύ ώρα».

Οι φήμες είχαν φουντώσει ήδη από την στιγμή που η 95χρονη μονάρχης κατά την συνάντησή της με στρατιωτικούς στο Κάστρο του Ουίνδσορ, απαθανατίστηκε για πρώτη φορά με μπαστούνι. Η Βασίλισσα είχε πει μάλιστα μεταξύ σοβαρού και αστείου, «όπως μπορείτε να δείτε, δεν μπορών να κουνηθώ».

Το γεγονός ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ αδυνατεί να κρατηθεί με ευκολία όρθια, ήδη έχει εγείρει ζητήματα σχετικά με το μελλοντικό της πρόγραμμα -των επόμενων μηνών- αλλά και με πώς θα καταστεί εφικτό να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις που πρέπει να παραστεί.

Παράλληλα, αίνιγμα αποτελεί και το πώς θα εμφανιστεί κατά το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του πρίγκιπα Φιλίππου. «Θα κάνει μια τεράστια προσπάθεια για να παρευρεθεί στο μνημόσυνο του πρίγκιπα Φιλίππου. Είναι σχεδόν 96 ετών», υπογράμμισε ο Dampier.

Με τις προετοιμασίες για το μνημόσυνο του πρίγκιπα Φιλίππου να βρίσκονται σε εξέλιξη, στην Βασίλισσα Ελισάβετ έχει προταθεί να φτάσει στην τελετή με ελικόπτερο. «Τα πάντα εξετάζονται για να βεβαιωθούμε ότι η Βασίλισσα θα φτάσει στην τελετή. Αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι να βεβαιωθούμε ότι θα νιώθει άνετα. Μια πτήση 15 λεπτών είναι καλύτερη από μια ώρα στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου. Μερικές μέρες μπορεί να περπατήσει εύκολα. Άλλες μέρες δεν μπορεί», αποκάλυψε μία πηγή στη The Sun.

Άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ, βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι, ενώ στο εξοχικό της όπου περνά πλέον τον περισσότερο χρόνο της, λέγεται ότι έχει τοποθετηθεί ειδικός ανελκυστήρας.

Την ίδια ώρα η Daily Mail αναφέρει σε ρεπορτάζ της ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει παραλάβει ένα υπερπολυτελές αμαξίδιο το οποίο και χρησιμοποιεί τις τελευταίες δυο εβδομάδες. Το «βασιλικό» αμαξίδιο διαθέτει μεταξύ άλλων ψυγείο, οθόνη τύπου tablet, πορτμπαγκάζ, ηχεία Bluetooth, ακόμα και θερμαινόμενο παρμπρίζ. Έχει κατασκευαστεί από την εταιρεία Garia και κοστίζει 62.000 λίρες.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ