Ρομποτική: Νέες ρομποτικές στεφανιαίες αγγειοπλαστικές με σύστημα Robocath στη Γερμανία


Η ιατρική τεχνολογία είναι αυτή η οποία μας δίνει την δυνατότητα να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον. Σε ένα μέλλον που δεν έχει πια να αντιμετωπίσει καμία πρόκληση που να μην μπορεί να αντιμετωπιστεί. Αφήνοντας την τεχνολογία να συμβαδίσει με την ιατρική, ανοίγουμε νέους ορίζοντες που έχουν ως μοναδικό σκοπό την ανακούφιση των ασθενών αλλά και την ανακάλυψη νέων θεραπειών σε ασθένειες που μέχρι στιγμής δεν είχαν θεραπεία.

Η ρομποτική στη ζωή μας

Η Robocath είναι μια εταιρεία που σχεδιάζει, αναπτύσσει και εμπορευματοποιεί καρδιαγγειακά ρομποτικά συστήματα για τη θεραπεία αγγειακών παθήσεων, έχει ανακοινώσει την επιτυχημένη ολοκλήρωση των πρώτων ρομποτικών στεφανιαίων αγγειοπλαστικών με το σύστημα καθοδήγησης ρομποτικού καθετήρα R-One στη Γερμανία. Aυτές οι ρομποτικές παρεμβάσεις ανοίγουν το δρόμο για μια νέα εποχή στην επεμβατική καρδιολογία και στην ιατρική γενικότερα. Τα οφέλη που προσφέρει ο ρομποτικός καθετήρας R-One είναι τεράστια για τους επαγγελματίες. Με την χρήση του R-One θα βελτιωθούν δραστικά οι εργασίας των ερευνητών και ιατρών μας, κάτι που ασφαλώς θα ωφελήσει κατά συνέπεια και τη φροντίδα των ασθενών. Η εταιρεία Robocath  ανυπομονεί να ενσωματώσει αυτήν την ρομποτικά υποβοηθούμενη πλατφόρμα για PCI στην καθημερινή κλινική πρακτική της, για να επιτευχθεί αυτό που όλοι αναζητουν και που δεν είναι τίποτε άλλο από τις ποιοτικές συνθήκες εργασίας. Το R-One είναι η πρώτη λύση που αναπτύχθηκε από τη Robocath. Είναι ένα όργανο που σχεδιασμένο να λειτουργεί με ακρίβεια και να εκτελεί συγκεκριμένες κινήσεις, δημιουργώντας καλύτερες επεμβατικές συνθήκες. Χρησιμοποιεί μια ανοιχτή αρχιτεκτονική για να το κάνει συμβατό με κορυφαίες συσκευές της αγοράς και εργαστήρια καθοδήγησης.

Όλοι όσοι ασχολούνται με τον τομέα τις ιατρικής θα πρέπει να είναι πάντα ενημερωμένοι για τις νέες τεχνολογίες που αφορούν την ιατρική και την ανακούφιση των ασθενών τους. αλλά και όλοι εμείς οι υπόλοιποι θα πρέπει να είμαστε ανοιχτοί σε νέες τεχνικές υγείας που θα καταφέρουν μελλοντικά να μας δώσουν την ποιότητα ζωής που είχαμε ως παιδιά. Στηρίξτε αυτά τα νέα τεχνολογικά επιτεύγματα και θα δείτε ότι ο κόσμος πραγματικά θα αλλάξει προς το καλύτερο.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ