Σκουλαρίκια: Επιλέξτε τα κατάλληλα σκουλαρίκια ανάλογα το σχήμα του προσώπου σας


Τα σκουλαρίκια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επαινέσετε τη φυσική σας ομορφιά και, φορώντας τα σωστά σκουλαρίκια, θα κολακέψετε και θα καθορίσετε τα χαρακτηριστικά σας. Για να προσδιορίσετε το φυσικό σχήμα του προσώπου σας, τραβήξτε προς τα πίσω τα μαλλιά σας και σε έναν καθρέφτη, εντοπίστε το περίγραμμα του προσώπου σας χρησιμοποιώντας σαπούνι ή κραγιόν.

Τι σκουλαρίκια να προτιμήσετε

  • Οβάλ: Το μέτωπό σας δεν είναι πολύ φαρδύ και η γραμμή από το μέτωπό σας δένει με τα ψηλά ζυγωματικά σας. Το πρόσωπό σας μπορεί να στενέψει ελαφρώς με ένα στρογγυλεμένο πηγούνι. Σκουλαρίκια: Τα καλύτερα σχήματα σκουλαρικιών για το πρόσωπό σας είναι μαργαριτάρια, δάκρυα και οβάλ που παρέχουν ένα απλό συμπλήρωμα στο φυσικό περίγραμμα του προσώπου σας. Ευτυχώς, τα οβάλ πρόσωπα έχουν απίστευτη ευελιξία σε αυτό που μπορούν να φορέσουν, οπότε διασκεδάστε πειραματιζόμενοι!Διασημότητες με οβάλ πρόσωπο: Κέιτ Χάντσον, Σαρλίζ Θέρον, Μπιγιονσέ Νόουλς, Τζέσικα Άλμπα.
  • Στρογγυλό: Τα μάγουλά σας έχουν πιο στρογγυλό σχήμα και το πρόσωπό σας παίρνει μια συνολική κυκλική μορφή κοντά στα αυτιά σας παρά προς το πάνω και το κάτω μέρος του κεφαλιού σας. Σκουλαρίκια: Προσθέστε μακριά κρεμαστά  σκουλαρίκια. Τα συγκεκριμένα θα φαίνονται εκπληκτικά πάνω σας, καθώς τα μακριά σκουλαρίκια θα σας βοηθήσουν να επιμηκύνετε το πρόσωπό σας. Διασημότητες με στρογγυλό πρόσωπο: Κέιτ Γουίνσλετ, Κάμερον Ντίαζ, Πενέλοπε Κρουζ, Ντρου Μπάριμορ.
  • Καρδιά: Το μέτωπό σας είναι μεγαλύτερο από τα μάγουλά σας και το πρόσωπό σας στενεύει προς το πηγούνι σας. Σκουλαρίκια: Για να ισορροπήσετε το φυσικό σχήμα τριγώνου, δοκιμάστε σκουλαρίκια που είναι ευρύτερα στο κάτω μέρος από ό, τι στην κορυφή. Τα σκουλαρίκια με μαλακές καμπύλες, όπως τα στυλ tear-drop, λειτουργούν επίσης καλά. Διασημότητες με πρόσωπο καρδιά: Ρις Γουίδερσπουν, Σκάρλετ Γιόχανσον, Σόφι Νταλ.
  • Τετράγωνο: Το πλάτος του μετώπου, των μάγουλων και του πιγουνιού σας είναι παρόμοιο. Σκουλαρίκια: Σκουλαρίκια που είναι μέτρια έως μακρά σε μήκος φαίνονται εκπληκτικά. Τα σκουλαρίκια με γωνιακές ή στρογγυλευμένα άκρα είναι επίσης εξαιρετικές επιλογές, επειδή εφιστούν την προσοχή στα σκουλαρίκια σας και βοηθούν στο να απαλύνετε τις φυσικές γωνίες του προσώπου σας. Διασημότητες: Κέιτι Χολμς, Ντέμι Μουρ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Τζίνα Ντέιβις, Σάλμα Χάγιεκ.

  • Στενό: Το πιο καθοριστικό χαρακτηριστικό του προσώπου σας είναι το μήκος του, με όχι τόσο μεγάλη έμφαση στο πλάτος του μετώπου ή των μάγουλών σας. Σκουλαρίκια: Για εσάς, τα σκουλαρίκια με πολλή ένταση λειτουργούν καλά. Για μια διαφορετική εμφάνιση, τα κοντά σκουλαρίκια και τα μαργαριτάρια είναι επίσης κολακευτικά, καθώς βοηθούν να τραβήξετε το μάτι στο πρόσωπό σας οριζόντια. Διασημότητες: Χίλαρι Σουάνκ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Τέρι Χάτσερ, Αντζελίνα Τζολί.
  • Διαμάντι: Το μέτωπο και το πηγούνι σας είναι στενότερα από τα ζυγωματικά σας. Σκουλαρίκια: Σκουλαρίκια που ισορροπούν τη φυσική σας ομορφιά, αυτά με περισσότερο πλάτος από το μήκος, είναι μια καλή επιλογή. Ένας συνδυασμός καμπυλών και ευθείων γραμμών είναι επίσης κολακευτικός, όπως και τα σκουλαρίκια με λεπτές σταγόνες. Διασημότητες: Κάθριν Χέπμπορν, Λίντα Ευαγγελίστρια, Σοφία Λόρεν.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ