Πρίγκιπας Χάρι: Το άγνωστο πρόβλημα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει και οι καβγάδες


To νέο βιβλίο διάσημης δημοσιογράφου θα αλλάξει τον τρόπο που ο κόσμος βλέπει τη βασιλική οικογένεια.

Αρκετά είναι τα βιβλία που κυκλοφορούν ανά διαστήματα και απευθύνονται στην βασιλική οικογένεια. Η συγγραφέας της βιογραφίας της πριγκίπισσας Νταϊάνα «Τhe Diana Chronicles», ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα νέο αποκαλυπτικό βιβλίο για τη βασιλική οικογένεια τον Απρίλιο του 2022.

Μετά το βιβλίο «Finding Freedom» του Omid Scobie και της Carolyn Durand αλλά και τα πολυαναμενόμενα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι, φαίνεται ότι η βασιλική οικογένεια έχει πολλά νέα προβλήματα να περιμένει.. Η βιογραφία της για τη Diana, θεωρείται το απόλυτο βιβλίο για τη πριγκίπισσα που βασίστηκε σε πάνω από 250 συνεντεύξεις.

Το νέο βιβλίο της Brown θα αφορά στα 25 χρόνια που πέρασαν από τον θάνατο της Νταϊάνα, τον ρόλο της βασίλισσας στη μοναρχία αλλά και τον δούκα και της δούκισσας του Σάσσεξ. Στο βιβλίο γίνεται αναφορά για την κόντρα ανάμεσα στον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον Χάρι, τΑη δημοτικότητα της δούκισσας του Cambridge αλλά και τις καταγγελίες κατά του δούκα του York, το όνομα του οποίου αναφέρθηκε στο σκάνδαλο Epstein.

Μεταξύ άλλων το βιβλίο κάνει αναφορά και στην ψυχική υγεία του πρίγκιπα Χάρι. Υπενθυμίζεται ότι ο πρίγκιπας Χάρι σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε τονίσει ότι παραμένει υγιής και χαρούμενος γιατί κάνει διαλογισμό.

«Έχει γίνει σημαντικό μέρος της ζωής μου. Για μένα, ο διαλογισμός είναι το κλειδί, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα το έκανα αυτό», είχε πει.

«Είναι πολλά. Υπάρχουν καλές ημέρες και υπάρχουν κακές ημέρες. Πρόκειται για αυτοπροστασία. Και το να είσαι τρωτός δεν είναι αδυναμία. Το να δείχνεις ότι είσαι τρωτός στον σημερινό κόσμο είναι δύναμη… Όσο περισσότερο μιλάμε γι’ αυτό τόσο περισσότερο αποδεκτό γίνεται», είχε προσθέσει.

https://www.instagram.com/p/Cck1DfytjwH

Επιπλέον αναφορές γίνονται και σε διάφορα περιστατικά ανάμεσα στον πρίγκιπα Χάρι και τα μέλη της οικογένειας. Στο βιβλίο αναφέρεται ένα περιστατικό στο οποίο ο πρίγκιπας Χάρι, έστειλε πίσω ένα δώρο γενεθλίων που του είχε στείλει ο Κάρολος. Φυσικά αναφορές γίνονται και στους καυγάδες που είχε με τον αδερφό του, Γουίλιαμ.

Το βιβλίο της Brown θα κυκλοφορήσει πριν τα απομνημονεύματα του Χάρι, το οποίο αναμένεται να φτάσει στα βιβλιοπωλεία τον Ιούλιο του 2022. Σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House, το νέο βιβλίο θα πει «την αληθινή ιστορία» από το 1997 και μετά, ενώ περιλαμβάνει δυνατές αποκαλύψεις, λεπτομέρειες που δεν γνώριζε κανείς και πικάντικες πληροφορίες για τη βασιλική οικογένεια που θα αλλάξει τον τρόπο που ο κόσμος βλέπει τη μοναρχία.

Σύμφωνα με την Tina Brown «πάνω από όλα είναι η ιστορία επιβίωσης μιας οικογένειας της οποίας η αίσθηση του καθήκοντος είναι σε μια διαρκή ένταση με τις ανθρώπινες επιθυμίες της αγάπης, της φιλοδοξίας και της επιθυμίας για φυγή».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ