Τουρκία: Έκοψαν το ρεύμα στον ηγέτη της αντιπολίτευσης γιατί δεν πλήρωσε τον «φουσκωμένο» λογαριασμό


Τουρκία: Ο Κεμάλ Κιλιντσντάρογλου έστειλε μήνυμα από το βυθισμένο στο σκοτάδι σπίτι του

Τεράστια αίσθηση έχει προκαλέσει στην Τουρκία η διακοπή ηλεκτροδότησης στο σπίτι του ηγέτη της αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιντσντάρογλου, επειδή δεν πλήρωσε τον «φουσκωμένο» λογαριασμό του σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αυξήσεις αλλά και για να συμπαρασταθεί στα 4 εκατ. τουρκικά νοικοκυριά που είναι στο σκοτάδι, καθώς αδυνατούν να πληρώσουν τους αυξημένους λογαριασμούς.

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη συνεργείο του ιδιωτικού παρόχου ρεύματος πήγε στο σπίτι του Κιλιντσντάρογλου και του έκοψε την παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος.

«Η σύζυγός μου κι εγώ θα μείνουμε στο σκοτάδι για μια εβδομάδα. Αγαπημένοι μου συμπατριώτες εγώ περπάτησα εκατοντάδες χιλιόμετρα για λίγη δικαιοσύνη. Τώρα θα ζήσω στο σκοτάδι για να μοιραστώ τον πόνο του λαού μου. Δε διστάζω ποτέ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου σε μήνυμά του προς τους πολίτες από τον καναπέ του σπιτιού του βυθισμένος στο σκοτάδι.

Πρόσθεσε δε ότι «αυτή είναι μια αντίσταση. Είναι ο αγώνας για να διεκδικήσω τα δικαιώματά σας. Είναι μια ενέργεια για να γίνω η φωνή των ανθρώπων που ζουν στο σκοτάδι».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ