Jeans: Ποια jeans σας ταιριάζουν καλύτερα;


Με τα χρόνια, έχουμε δει ψηλοκάβαλα, χαμηλοκάβαλα και όλα τα ενδιάμεσα. Αν και μας αρέσει να ακολουθούμε τις τάσεις, είναι καλή ιδέα να καταλάβετε ποιο είδος τζιν ταιριάζει καλύτερα στον σωματότυπό σας. Χαμηλά τζιν: Αν θέλετε να αναδείξετε τους γοφούς σας και τις καμπύλες σας, τα χαμηλοκάβαλα τζιν είναι μια εξαιρετική επιλογή. Απλώς βεβαιωθείτε ότι εφαρμόζουν άνετα στους γοφούς σας για να αποφύγετε το τρομερό πρόβλημα με το διάκενο της μέσης. Οι αθλητικοί σωματότυποι μπορούν επίσης να προμηθευτούν ένα μέσο χαμηλοκάβαλο παντελόνι. Επειδή μπορεί να μην έχετε την καμπύλη στους γοφούς σας, το τζιν μπορεί να κρέμεται λίγο πιο κάτω, οπότε φροντίστε να επιλέξετε ένα εφαρμοστό τζιν με ελαστικότητα. Μεσάτα τζιν: Αυτή είναι η πιο φιλική προς τη φιγούρα τζιν εκεί έξω. Άνετο για όλους τους σωματότυπους και λίγο μυστικό όπλο για όλους εμάς που θέλουμε λίγο περισσότερο ύφασμα γύρω από τη μέση μας. Τα ψηλόμεσα τζιν είναι επίσης πραγματικά συμβατά με σχεδόν οποιοδήποτε μήκος τοπ, γεγονός που τα καθιστά μία εξαιρετική επιλογή. Ψηλόμεσα τζιν: Αυτή η εφαρμογή συχνά θεωρείται “ρετρό”, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι κλασική. Οι αθλητικοί σωματότυποι με μικρότερη μέση θα λατρέψουν αυτή την εφαρμογή. Τα σώματα με σχήμα κλεψύδρας θα λατρέψουν αυτή το πόσο αδύνατα θα φαίνονται με ψηλό τζιν. Αυτό είναι ένα τέλειο στυλ για cropped μπλούζες και πιέτες. Από το κλασικό έως το μοντέρνο, το fit είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εκφράσετε το μοναδικό προσωπικό σας στυλ. 

Τι τζιν να επιλέξετε;

  • Βoyfriend:  Τα boyfriend τζιν φαίνονται υπέροχα σε σωματότυπο με σχήμα μήλου και αθλητικού σώματος. Τα τζιν αυτά έχουν πιο χαλαρή εφαρμογή συνήθως και συνδυάζονται καλά με εφαρμοστά τοπ. Αν ψάχνετε για την τέλεια εφαρμογή, αναζητήστε τζιν με λάστιχο για να σας χαρίσει μια εξαιρετικά χαλαρή εμφάνιση.
  • Straight leg jeans: Τα ίσια τζιν είναι η πιο χαλαρή, λιγότερο ευαισθητοποιημένη ξαδέρφη του skinny jean. Εάν δεν σας αρέσει καθόλου το στενό τζιν, δοκιμάστε ένα ίσιο τζιν. Το τζιν σε ίσιο πόδι είναι το καλύτερο για αυτούς τους σωματότυπους: της κλεψύδρας, του μήλου και του αθλητικού σχήματος. Λατρεύουμε ένα κλασικό ίσιο τζιν που φοριέται με ένα απλό ριγέ πουκάμισο και σακάκι.
  • Bootcut jeans: Αυτή η εφαρμογή είναι κάτι σαν ξάδερφος της λάμψης και φαίνεται υπέροχη με ψηλή μπότα.  Τα τζιν αυτά είναι τα καλύτερα για αυτούς τους σωματότυπους: Της κλεψύδρας και του αχλαδιού λατρεύουν ένα καλό bootcut jeans.  Φόρεσέ τα φλατ και μποτάκια και με την εξαιρετικά σιλουέτα που σου δημιουργούν, επίλεξε το τοπ που σου φαίνεται πιο ταιριαστό.

  • Flared jeans: Τα flared τζιν είναι τα καλύτερα για αυτούς τους σωματότυπους: της κλεψύδρας και του αχλαδιού.
  •  Στενά jeans: Τα τζιν αυτά είναι τα καλύτερα για όλους τους σωματότυπους.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ