Sex toys: Τα σεξουαλικά παιχνίδια που θα πάνε την επέτειό σας στο επόμενο επίπεδο


Είτε είστε παντρεμένη είτε είστε σε σχέση, το σίγουρο είναι ότι ένας εγγυημένος τρόπος για να κάνετε τα πράγματα ακόμη καλύτερη την ημέρα της επετείου σας, μπορείτε να εντάξετε στο ερωτικό παιχνίδι σας μερικά σεξουαλικά παιχνίδια που θα δώσουν έναν άλλο τόνο στην βραδιά που έρχεται. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε πριν φτάσει η μεγάλη μέρα είναι να διαθέσετε λίγο χρόνο μόνη σας για να βρείτε τα καλύτερα παιχνίδια σεξ που υπάρχουν αυτήν την στιγμή διαδικτυακά. Ένα από τα πρώτα πράγματα που σας έρχονται στο μυαλό ιδιαίτερα όταν μιλάμε για σεξουαλικά παιχνίδια είναι το αίσθημα της ντροπής όταν έρθει η στιγμή της παράδοσης. Ευτυχώς στις μέρες μας η συσκευασία τέτοιων ειδών είναι τόσο διακριτική που κανείς δεν θα μπορέσει να καταλάβει τι περιέχει το κουτί.

Γιορτάστε την επέτειό σας

Είτε σκοπεύετε να τελειώσετε τη νύχτα μόνη σας είτε με τον σύντροφό σας, δεν θα απογοητευτείτε με τον εύκαμπτο δονητή. Στη πρώτη σας οπτική επαφή, μπορεί να απογοητευτείτε λίγο από την αθώα απαλή σχεδίασή του από σιλικόνη. Αλλά το σίγουρο είναι ότι η έντασή του είναι αυτή που θα σας κάνει να το λατρέψετε. Είναι πολύ δυνατό, με διπλούς κινητήρες με τέσσερις ταχύτητες και έξι λειτουργίες ευχαρίστησης. Οι αγοραστές είναι εξαιρετικά ενθουσιασμένοι από το πόσο εύκαμπτο είναι, αφού μπορείς εύκολα να λυγίσεις τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική ευχαρίστηση ταυτόχρονα, κάτι που θα ανεβάσει την ευχαρίστησή σας σε άλλο επίπεδο. Ένα άλλο εξίσου δημοφιλές παιχνίδι στην κατηγορία του σεξ για ζευγάρια αυτή την στιγμή είναι ο δακτύλιος πέους για διπλή διείσδυση.  Αυτό το παιχνίδι είναι ένα από τα πιο ευέλικτα παιχνίδια σεξ για ζευγάρια στην και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για εξωτερική και εσωτερική διέγερση, ώστε να μπορείτε να μεταβείτε από τα πειράγματα μεταξύ σας με την περιστρεφόμενη δονούμενη κεφαλή στη χρήση της λειτουργίας στεφάνης ως δακτύλιος πέους για διπλή διείσδυση. Επιπλέον, έχει μόνο δύο κουμπιά, άρα και είναι απίστευτα εύκολο στη λειτουργία του. Δύο επιπλέον χαρακτηριστικά είναι ότι είναι αδιάβροχο και επαναφορτιζόμενο με θύρα USB. Αν πάλι ψάχνετε για ένα προσιτό παιχνίδι για να απολαύσετε τη νύχτα, δοκιμάστε την δακτυλήθρα με δόνηση. Είναι ένα παιχνίδι που έχει σχεδιαστεί για να φοριέται στο δάχτυλό σας ή στο δάχτυλο του αγαπημένου σας και να χρησιμοποιείται οπουδήποτε στο σώμα σας για μια απόλυτη δυνατή εμπειρία προκαταρκτικών παιχνιδιών.

Εμπνευστείτε από τα σεξουαλικά παιχνίδια και κάντε αυτή σας την επέτειο πηγή αναμνήσεων για τον σύντροφό σας αλλά και ημέρα ευχαρίστησης για εσάς!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ