Η «Φλόγα» ευχαριστεί


Η Φλόγα με αφορμή την Έκθεση χειροτεχνημάτων, κατασκευών και παραδοσιακών προϊόντων του τόπου μας, που έγινε για 27η συνεχή χρονιά στο Πνευματικό Κέντρο «Πάνθεον» του Δήμου Ηγουμενίτσας από 25/11/2018 έως 2/12/2018, για τα παιδιά με καρκίνο.
Ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν… με εργόχειρα, κατασκευές και παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής μας . Από τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, την Άρτα, την Πρέβεζα, την Λευκάδα, την Πτολεμαΐδα, τα Γιάννενα, τον Πολιτιστικό και Κοινωνικό σύλλογο Ηγουμενίτσας ‘’Ρένα Κωτσιου’’ και όλο το νομό Θεσπρωτίας. Kαθως και τα σχολεία: το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας ,2ος Παιδικός Σταθμός Ηγουμενίτσας, το Νηπιαγωγείο Ελεούσας-Άρτας ,το ΙΕΚ Ηγουμενίτσας, καθώς και το ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας, το Κέντρο Ψυχικής Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας ,το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Ηγουμενίτσας με κατασκευές.

Επίσης ευχαριστεί τους χορηγούς της έκθεσης: Τον Κο Μπακολιά Σταύρο” ΑΝΕΚ LINES “, τον Οργανισμό Λιμένα Ηγουμενίτσας, τον Σύλλογο Ιχθυοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας, την Εταιρεία «Μπλέτσας Γ. και Υιοί Α.Ε., τον Κο Μπουρσινό Βασίλη “ΚΥΝΗΓΙ-ΨΑΡΕΜΑ», το Σουπερμάρκετ «Diellas», τη Διαφημιστική « Χαμαιλέων», τον Κο Μπέζα Μιχάλη και το “ ENVY Café Bar” ,τις επιγραφές “SIMAS”, τα τζάκια Πανταζής, την εταιρεία Γ.ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε (τροφοδοσίες ξενοδοχείων ,εστιατορίων, καφετεριών ,LOGISTIC) , το Τυπογραφείο Αδελφών Ν. Καρβούνη για την προσφορά των προσκλήσεων, να ευχαριστήσουμε το βιβλιοπωλείο Πάσχο για την προσφορά του για το έντυπο υλικό, τον κύριο Γιαννακο Λάμπρο για τη γραφική υλη τα «Έπιπλα Γεωργίου» που μας δάνεισαν τα έπιπλα και τον Δήμο Ηγουμενίτσας για την παραχώρηση του χώρου.
Η παρουσία των μελών του Πολιτιστικού και Κοινωνικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας ‘’Ρένα Κωτσιου’’ βοήθησε ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία η 27η Έκθεση της Φλόγας.

Οι γονείς και τα «παιδιά της Φλόγας» ευχαριστούν όσους προσέφεραν ένα εργόχειρο, μία κατασκευή ή ένα προϊόν και όλους όσους την επισκέφτηκαν.
Η συμβολή των φίλων, μάς ενθαρρύνει να συνεχίσουμε με αισιοδοξία τον αγώνα μας για ζωή και υγεία των «παιδιών» μας. Έναν αγώνα που ξεκίνησαν λίγοι γονείς στην Αθήνα, το 1982, και το 1991 ένα ζευγάρι γονιών άναψε την πρώτη σπίθα της «Φλόγας» στην Ηγουμενίτσα η οποία γρήγορα απλώθηκε σε όλη την Ήπειρο, για να γίνει υπόθεση όλων των πολιτών που διακριτικά στάθηκαν στο πλευρό των παιδιών και των οικογενειών τους.

Πόση δύναμη- ζωή έχει το χαμόγελο ενός παιδιού όταν του προσφέρουν ένα παιχνίδι, ένα κουτί ξυλομπογιές ή ένα χάδι. Το δικό μας «ευχαριστώ» είναι η γέφυρα που περνάνε τα χαμόγελα των παιδιών μας για να φτάσουν στους φίλους μας.

Το τμήμα Ηπείρου της Φλόγας


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ