Survivor 16/05: Η Ναυσικά αποχωρεί για λόγους υγείας πριν την αναμέτρηση με την Τουρκία [trailer]


Θυμάστε που χτες σας λέγαμε για ένα έκτακτο συμβούλιο του νησιού, το οποίο επρόκειτο και πάλι να ανακατέψει την τράπουλα και να αλλάξει τις ισορροπίες στο Survivor; Ε λοιπόν, το συμβούλιο έλαβε χώρα όπως είδαμε όλοι στο χτεσινό επεισόδιο.

Ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε στις τροποποιήσεις και όλοι οι παίκτες έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Όμως θα έπρεπε ήδη να το περιμένουν. Άλλωστε, το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών! Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποχώρησε από το παιχνίδι για λόγους υγείας, ενώ απόψε η ελληνική ομάδα πρόκειται να αναμετρηθεί με τους All Star της Τουρκίας για ένα ακόμη εξαιρετικό έπαθλο του Ατζούν!

Survivor 16/05: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε αρχικά στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο: “Βρισκόμαστε εδώ για να σας αναφέρω εξελίξεις που αφορούν και τις δύο ομάδες. Το Survivor είναι ένα σκληρό παιχνίδι που στην αρχή έχει ενθουσιασμό αλλά στην πορεία και δυσκολίες. Είχαμε μια εξέλιξη για την οποία θα ήθελα να σας ενημερώσω. Όπως γνωρίζετε, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δεν συμμετείχε τις τελευταίες ημέρες στα αγωνίσματα λόγω ενός προβλήματος υγείας, το οποίο έχει οξυνθεί κι αντιμετωπίζει. Αυτές οι δυσκολίες δεν την αφήνουν να συνεχίσει στο Survivor. Η Ναυσικά έχει αποχωρήσει πλέον από το παιχνίδι και την κόκκινη ομάδα”.

Απόψε το αγώνισμα θα έχει πολύ κρίσιμο χαρακτήρα, αφού οι Έλληνες παίκτες θα συγκροτήσουν την Μπλε ομάδα και θα ριχτούν στην μάχη απέναντι στους καλύτερους παίκτες της Τουρκίας. Θα καταφέρουν οι δικοί μας να αντεπεξέλθουν στις προκλήσεις ή πρόκειται να μας παρασύρει η δεινότητα των Τούρκων; Από το trailer φαίνεται πως όλοι δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους, φροντίζοντας να προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα που θα καθηλώσει. Μείνετε συντονισμένοι για ένα συγκλονιστικό επεισόδιο στο reality επιβίωσης!

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ