Ζέτα Αιμιλιανίδου: Χειρουργείται στην Αθήνα η Υπουργός Εργασίας της Κύπρου για ανεύρυσμα


Η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Κύπρου, Ζέτα Αιμιλιανίδου, υπέστη εγκεφαλικό ανεύρυσμα το βράδυ της Κυριακής και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπως ανακοίνωσε η Κυπριακή κυβέρνηση σήμερα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κυβερνητικού εκπροσώπου, η Αιμιλιανίδου, 67 ετών, εισήχθη αρχικά σε ιδιωτικό νοσοκομείο στη Λευκωσία και στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου και χειρουργείται. Ο πρόεδρος ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή, ανέφερε η ανακοίνωση, και εκφράζει την επιθυμία του για ταχεία ανάρρωση.

Ποια είναι η Ζέτα Αιμιλιανίδου

Η Ζέτα Αιμιλιανίδου είναι υπουργός Εργασίας από το 2013, ενώ επρόκειτο να δώσει τη Δευτέρα κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη για το κοινωνικό κράτος. Δεν θα προχωρήσει χωρίς αυτήν η σημερινή συνέντευξη τύπου με θέμα “Κράτος Πρόνοιας – Κοινωνία Χωρίς Αποκλεισμούς” και πρόκειται να υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες. Πρόκειται για την Υπουργό Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας, μια θέση που διατηρεί τα τελευταία εννέα χρόνια. Ωστόσο, υπηρετεί την Κυπριακή Δημοκρατία εδώ και 34 χρόνια ως δημόσιος υπάλληλος.

Ως Υπουργός Εργασίας, έχει προωθήσει σειρά μεταρρυθμίσεων που αφορούν όλους τους τομείς αρμοδιοτήτων του Υπουργείου, με ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα κοινωνικής πρόνοιας, στα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων και στα θέματα ισότητας των φύλων.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ