Κ. Βαμβακάρης: «Να μας στηρίξει ο κόσμος του Εθνικού την Τετάρτη»!


Καλό βαθμό πήρε η εμφάνιση του Εθνικού Πειραιώς κόντρα στη Βουλιαγμένη το Σάββατο για την 6η αγωνιστική της Α1 γυναικών, παρά την ήττα των «κυανόλευκων» εκτός έδρας.

Ο Κώστας Βαμβακάρης και οι αθλήτριες του προετοιμάζονται για τον αγώνα της Τετάρτης για το Κύπελλο Ελλάδας, με αντίπαλο εκ νέου τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης και ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι ο «Αυτοκράτορας» θα παλέψει για το καλύτερο αποτέλεσμα, ενώ απηύθυνε κάλεσμα στον ισχυρό κόσμο της ομάδας να στηρίξει την προσπάθεια τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Στα πρώτα δύο οκτάλεπτα ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα, αλλά είχαμε σοβαρό επιθετικό πρόβλημα. Σε φάσεις που σε διαφορετικές περιπτώσεις θα είχαμε σκοράρει, εν προκειμένω ούτε καν επιχειρούσαμε σουτ. Την Τετάρτη ελπίζω για το Κύπελλο η ομάδα να «ξεκλειδώσει» και να γίνουν καλές προσπάθειες μέσα στο τέρμα. Εννοείται ότι η Άσλει Τζόνσον είναι παγκοσμίου κλάσεως, αλλά είναι ένα παιχνίδι και χωρίς να σουτάρεις, πώς θα βάλεις γκολ;

Προτεραιότητα είναι να φτιάξουμε το επιθετικό κομμάτι. Στην άμυνα δείξαμε θετικά στοιχεία και θα προσθέσουμε πράγματα ενόψει της Τετάρτης. Από εκεί και πέρα είμαστε σε καλό δρόμο. Προετοιμαζόμαστε για τα παιχνίδια της Ευρώπης και τα Πλέι Οφ.

Όσον αφορά το παιχνίδι με το Ρέθυμνο, όπου χάσαμε, ήταν τελείως διαφορετικό. Ενδεχομένως υποτιμήσαμε τον αντίπαλο πολύ και δεν είχαμε σοβαρότητα. Όταν δεν είσαι σε καλή ημέρα μπορείς να χάσεις απ’ όλους. Πέραν του Ολυμπιακού και της Βουλιαγμένης οι υπόλοιπες ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους».

Για το παιχνίδι της Τετάρτης: «Είναι γνωστό το παιχνίδι της Βουλιαγμένης, το ίδιο και του Εθνικού. Λίγα πράγματα μπορούν να αλλάξουν και δεν κρύψαμε κάτι. Θέλω να αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας, εκεί έχουμε ζήτημα. Πρέπει να πάρουν προσπάθειες και να πιστέψουν στον εαυτό τους. Έχουμε πάρα πολύ καλές παίκτριες οι οποίες πρέπει να δείξουν τις πραγματικές τους ικανότητες. Είμαστε πολύ δυνατή ομάδα και σύντομα θα δείτε έναν διαφορετικό Εθνικό.

Τέλος, θέλω να καλέσω όλους τους φιλάθλους μας να βρεθούν στο «Π. Καπαγέρωφ» την Τετάρτη και να μας υποστηρίξουν θερμά»!

Εθνικός Πόλο Γυναικών (Facebook)

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ