Το θερμό χειροκρότημα στον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Κογκρέσο και η αντιστοιχία με την ελληνική Βουλή


Στους δεσμούς φιλίας ανάμεσα στην Ελλάδα και τις ΗΠΑΟ αναφέρθηκε κατά την ομιλία του στο Κογκρέσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των μελών.

Η ομιλία του Πρωθυπουργού περιλάμβανε μηνύματα τόσο για την τουρκική προκλητικότητα όσο και για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Πολλές φορές κατά την διάρκεια της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη οι βουλευτές στο Κογκρέσο χειροκροτούσαν τον Έλληνα πρωθυπουργό ο οποίος ανέφερε με χιουμοριστική διάθεση: «Θα πρέπει να πω στους συναδέλφους μου ότι στο ελληνικό κοινοβούλιο δεν με χειροκροτούν τόσο » για να αποσπάσει και πάλι το ζεστό χειροκρότημα των μελών του Κογκρέσου.


Πηγή


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αμα ειναι να σε γαμησουνε και ωραια λογια σου λενε και μπραβο και κατσε καλα.Αυτο το καθικι που βλεπετε,ετοιμαζεται να κλεισει το Χαμογελο του Παιδιου.Οποιος πουστης τον ψηφισει ειναι Παιδοκτονος.[Ηδη τα μπασταρδα της ΕΡΤ αρνηθηκαν τηλεμαραθωνιο.Προς τιμην του ο Δαρδαμανελη,δημαρχος Καλαμαριαςς,που δεν τον γουσταρω αλλα μπραβο του,πριν καμμια 20 μερες διοργανωσε ημεριδα βολλευστη πλατεια για να μαζευτουν τροφιμα.Να καταλαβετε οτι αυτη η συμμορια διεστραμμενων δολοφονων δεν εχει καμμια σχεση με ΝΔ]Φυσικα μην διανοηθει κανενας αλητης απο τα 157 δεκανικια να εμφανιστει στη γειτονια του χαμογελου στην Καλαμαρια.Θα την πατησει,οσους μπατσους και να κουβαλησει.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ