Πάτρα: Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών πήρε το φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας από το Καραμανδάνειο


Πάτρα: Το φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας βρέθηκε τρεις μήνες μετά την έναρξη των ερευνών για τις συνθήκες θανάτου του παιδιού

Στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο της Πάτρας βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης κλιμάκιο από το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Αθήνας προκειμένου να παραλάβει το φιαλίδιο αίματος που βρέθηκε και είχε ληφθεί από την Τζωρτζίνα, το ένα από τα τρία παιδιά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια, λίγες ώρες πριν την ανακοπή που την οδήγησε στην τετραπληγία.

Το φιαλίδιο με ειδικό όχημα μεταφέρθηκε από την Πάτρα στην Αθήνα για τις απαιτούμενες εξετάσεις που ενδεχομένως να δώσουν νέα τροπή στην πολύκροτη υπόθεση με το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Μιλώντας για το εύρημα αυτό ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων υπογράμμισε ότι αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο που μπορεί να δώσει πληροφορίες για ουσίες που έλαβε το κορίτσι.

«Μπορεί να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο. Είναι πολύ πιθανό το αίμα να έχει συντηρηθεί σωστά και άρα οι τοξικολόγοι να μπορέσουν να ερευνήσουν τυχόν νέα δεδομένα που θα προκύψουν», τόνισε ο ιατροδικαστής.

Φυσικά δημιουργεί έντονο προβληματισμό το πώς βρέθηκε τώρα το εν λόγω φιαλίδιο και όχι εδώ και τρεις μήνες που γίνεται ενδελεχής έλεγχος για τα αίτια θανάτου του παιδιού.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο από τη μεταφορά του φιαλιδίου με το αίμα της Τζωρτζίνας από την Πάτρα στην Αθήνα


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ