Καρντάσιαν: Απόβαση στο Πορτοφίνο! Ο μυθικός γάμος της Κόρτνεϊ και οι εκκεντρικές εμφανίσεις


Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Πορτοφίνο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η οικογένεια Καρντάσιαν όπου την Κυριακή 22/5 θα πραγματοποιηθεί  ο γάμος της Κόρτνεϊ με τον Τράβις Μπάρκερ – Τα διεθνή ΜΜΕ βρίσκονται εκεί για να καλύψουν το γεγονός και η οικογένεια δεν τους αφήνει… χωρίς υλικό – Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τα φορέματα που επιλέγουν να φορέσουν οι αδελφές Καραντάσιαν 

Επτά μήνες μετά τον αρραβώνα τους, η Κόρτνεϊ και ο Τράβις Μπάρκερ αναμένεται να ενωθούν για… δεύτερη φορά με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Φαίνεται ότι η μεγάλη αδελφή της οικογένειας που δεν τυγχάνει μεγάλης προσοχής από τα ΜΜΕ σε σχέση με τις υπόλοιπες, βρήκε τον τρόπο να προκαλέσει, αφού προ ημερών έκανε μια πρώτη τελετή στην Καλιφόρνια και τώρα όλοι περιμένουν αυτή που έχει σχεδιαστεί στην Ιταλία και μάλιστα σε έναν μεσαιωνικό πύργο!

Στην περιοχή του κάστρου, γίνονται εργασίες για την διαμόρφωση του χώρου και έχουν τοποθετηθεί πινακίδες που ενημερώνουν τους τουρίστες ότι το αξιοθέατο θα είναι προσβάσιμο ξανά την Δευτέρα.

kardashian.jpg
Δημοσίευμα της Daily Mail για τον αυριανό γάμο της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

Το προσωπικό έχει ορκιστεί σε εχεμύθεια και υποχρεώθηκε να υπογράψει συμβόλαιο το οποίο τους απαγορεύει να μιλήσουν για τον γάμο, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως το γεγονός της χρονιάς για τη διεθνή showbiz.

Το κάστρο Castello Rosso χρησιμοποιήθηκε κάποτε ως σημείο στάσης για τον Ριχάρδο τον Λεοντόκαρδο στο δρόμο του προς τις Σταυροφορίες και σήμερα λειτουργεί ως μουσείο για τουρίστες.

Όμως ολόκληρο το κάστρο στην κορυφή ενός λόφου με θέα στο ιστορικό παραθαλάσσιο χωριό κοντά στη Γένοβα έχει σφραγιστεί από την περασμένη Τετάρτη, αφού οι Καρντάσιαν το έκλεισαν για μια ολόκληρη εβδομάδα.

Η Κόρτνεϊ και ο ντράμερ των Blink-182, Τράβις Μπάρκερ, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ μένουν στο superyacht Regina D’Italia μήκους 213 ποδιών, το οποίο είναι αγκυροβολημένο κοντά στο κάστρο.

Το ζευγάρι θα μεταφερθεί στον τόπο του γάμου του με μικρότερο σκάφος, φτάνοντας σε μια μικρή ιδιωτική προβλήτα στον απομονωμένο όρμο στο πίσω μέρος του Castello Rosso.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ