Survivor 22/05: Ανακούφιση από την αποχώρηση του Τάκη και αγώνας 1ης ασυλίας [trailer]


Ο Τάκης Καραγκούνιας συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το Survivor, φέρνοντας βαθιά ανακούφιση στους συμπαίκτες του. Αυτό σχολιάζουν στην καλύβα τους, με τον Σπύρο Μαρτίκα να αναφέρει πως την στιγμή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων δεν θα την ξεχάσει ποτέ. Η Βρισηίδα πάλι πανηγυρίζει που θα μπορέσει να περάσει περισσότερο χρόνο με τον αγαπημένο της Σπύρο, μιας και όπως αποκάλυψαν οι δυο τους μοιράζονται κάτι αρκετά δυνατό μέσα στο reality επιβίωσης. Ταυτόχρονα, όμως, θα πρέπει να ετοιμαστούν όλοι για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, το οποίο αναμένεται ιδιαίτερα σκληρό.

Survivor 22/05: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

SURVIVOR. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος. “Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Την ίδια στιγμή, ο Τάκης Καραγκούνιας “δικάζει” πολλούς από τους παίκτες στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ μετά από την αποχώρησή του από το παιχνίδι. Σαφώς και είναι πικραμένος με τον τρόπο που τελείωσε για εκείνον η πορεία του στο reality επιβίωσης, αλλά χαίρεται που αντάμωσε και πάλι με την πολυαγαπημένη του κόρη, Ραφαηλία.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ