Βρετανία: Νοσοκόμα δηλητηρίασε σκόπιμα βρέφος σε νοσοκομείο παίδων του Μπέρμιγχαμ


Μια 27χρονη νοσοκόμα φέρεται να δηλητηρίασε ένα παιδί στο Νοσοκομείο Παίδων του Μπέρμιγχαμ. Το βρέφος κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου

Η νοσοκόμα, 27 ετών, συνελήφθη αφού το βρέφος φέρεται να «δηλητηριάστηκε» σκόπιμα, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο παίδων του Μπέρμιγχαμ. Η νεαρή γυναίκα συνελήφθη στο σπίτι της την Πέμπτη (19/5) λίγες ώρες μετά τον θάνατο του βρέφους με την υποψία ότι χορηγούσε δηλητήριο με σκοπό να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του βρέφους, αναφέρει η The Sun.

Η αστυνομία των West Midlands είπε ότι συνέλαβε τη γυναίκα σε σχέση με τον θάνατο ενός βρέφους. «Το παιδί πέθανε δυστυχώς την Πέμπτη στο νοσοκομείο», ανέφεραν οι Αρχές. Σήμερα ανακοίνωσε ότι η ύποπτη αφέθηκε ελεύθερη ενώ η έρευνα συνεχίζεται και τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων αναμένονται.

Το βρέφος πέθανε στη Παιδιατρική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο Παίδων του Μπέρμιγχαμ, σύμφωνα με την αρμόδια αρχή. Στη συνέχεια ζητήθηκε από την αστυνομία να διερευνήσει τι συνέβη δήλωσε εκπρόσωπος του Hospital Trust του Γυναικείου και Παιδιατρικού Νοσοκομείου του Μπέρμιγχαμ.

«Το μέλος του προσωπικού που εμπλέκεται έχει τεθεί σε αναστολή αφού ακολούθησε την εθνική διαδικασία για τον ξαφνικό απροσδόκητο θάνατο ενός παιδιού», είπε ο εκπρόσωπος. «Στηρίζουμε την οικογένεια του βρέφους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και ζητάμε να τηρείται το απόρρητο κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας».

Η αστυνομία των West Midlands είπε ότι η οικογένεια της νοσηλεύτριας υποστηρίζεται απο ειδικούς. Το Birmingham Women’s and Children’s NHS Foundation Trust διευθύνει το νοσοκομείο, το οποίο είναι ένα από τα κορυφαία παιδιατρικά κέντρα στη χώρα και φροντίζει 90.000 παιδιά κάθε χρόνο.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ